Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Revontulentie 7, 02100 Espoo

https://www.elo.fi/

Olemme Elo, kasvavien ja työllistävien yritysten sekä yrittäjien etuja ajava työeläkevakuuttaja. Elo on mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa.

Meillä työskentelee noin 470 innostunutta ja oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta työeläkealan osaajaa. Meiltä löytyy asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista sijoitusalan ammattilaisiin. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Suomalaisista yrityksistä noin joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Me vastaamme yli 245 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme yli 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 28 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Perustehtävämme on luoda elämänmittaista turvaa ja se tekee työstämme merkityksellistä.

Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Arvomme ovat avoimuus, aktiivisuus ja sitoutuneisuus, ja haluamme visiomme mukaisesti olla vetovoimaisin työeläkeyhtiö vuonna 2025. Haluamme tarjota erinomaisen henkilöstökokemuksen ja olla työyhteisö, jossa jokainen elolainen voi kokea onnistumista ja työhyvinvointia.

Meillä on ajanmukaiset työvälineet sekä modernit työtilat Espoon Tapiolassa ja arkeemme kuuluu sopiva sekoitus etä- ja läsnätyöskentelyä.

Vinkkaa kaverille

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Työsuhde

(0)

Työkategoriat

Sijainnit

Avoimet työpaikat

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Avoimet positiot
- Avoimia työpaikkoja ei löytynyt -
fiFinnish