Meistä

CF-Opiskelijamessut Oy, Hämeentie 157, 5.krs, 00560 Helsinki, Y-tunnus: 1502158-4

Christoffer Högström

Toimitusjohtaja

christoffer.hogstrom (at) contactforum.fi

+358 45 635 3562

Ida Lehdonpolku

Myynti & Asiakkuudet

ida.lehdonpolku (at) contactforum.fi

+358 50 464 6420

Tessa Tuomela

Markkinointipäällikkö

tessa.tuomela (at) contactforum.fi

+358 45 635 3568

Kohtaamisia ja ammatillista kasvua - Contact Forum -rekrytointimessujen tarina

Contact Forum -rekrytointimessujen ensimmäiset 20 vuotta olivat vapaaehtoisten opiskelijoiden vuosittainen voimanponnistus. Kysynnän kasvaessa taustalle perustettiin yritys, CF-Opiskelijamessut Oy, jotta tapahtumaa kehitettäisiin yhä kiihtyvällä tahdilla. CF-Opiskelijamessut Oy:n omistajat – kuusi opiskelijajärjestöä – pitävät huolen, että tapahtuma pysyy linkkinä opiskelijoiden, vastavalmistuneiden ja yritysten välillä.

Contact Forumin juuret ovat Otaniemen Dipolissa, josta messut laajenivat Kaapelitehtaalle. Vuodesta 2016 alkaen tapahtumaa on järjestetty Helsingin Messukeskuksessa. Vuonna 2021 Contact Forum järjestettiin ensimmäistä kertaa virtuaalisesti Hopin-virtuaalitapahtuna-alustalla.

Contact Forum on Suomen ainoa, aidosti poikkitieteellinen ja avoin korkeakouluopiskelijoiden rekrytointitapahtuma tulevaisuuden osaajille: tapahtumassa on vuosittain kävijöitä yli 20 korkeakoulusta, kattaen esimerkiksi kaikki Suomen yliopistot!

Opiskelijavetoisuus on Contact Forumin kotikenttäetu – meillä on tuoreessa muistissa, mikä työnhaussa ja urapolkujen ensimmäisissä askeleissa on haastavaa. Haluamme auttaa nuoria osaajia löytämään juuri heille sopivan polun ja työyhteisön!

AIESEC Aalto
AIESEC SHS
Puukaupallinen Kerho ry

AIESEC HY
Elsa Helsinki ry
Kansainvälisen Kaupan Opiskelijayhdistys ry

fiFinnish