Kuntarekry

-

www.kuntarekry.fi

Tiesitkö, että Kuntarekryssä on jatkuvasti avoinna tuhansia eri alojen työpaikkoja ympäri Suomen?

Kuntarekrystä löydät kuntien, kaupunkien, hyvinvointialueiden, oppilaitosten, maakuntaliittojen ja erilaisten kuntaomisteisten tukipalveluyhtiöiden avoimet työpaikat. Kunta- ja hyvinvointialuesektorilla työskennellään tuhansilla eri ammattinimikkeillä mm. opetuksen, kulttuurin, hallinnon, viestinnän, IT:n, tekniikan ja sosiaali- ja terveysalan parissa.

Joka vuosi Kuntarekryssä on auki myös tuhansia eri alojen opiskelijoille sopivia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja. Kesätyörekrytoinnit ajoittuvat yleensä pääosin tammi-maaliskuulle, mutta harjoittelijoita etsitään läpi vuoden.

Lisäksi, voit hakea Kuntarekryn kautta kätevästi myös keikkatöihin, mikä on loistava osa-aikatyöskentelyn vaihtoehto opintojen oheen tai uran alkutaipaleelle. Keikkatyövuoroja tarjotaan Kuntarekryn kautta tuhansia joka viikko, erityisesti hoitoalan, opetuksen sekä ruoka- ja puhtauspalveluiden tehtävissä.

Kuntarekry.fi -sivustolta löydät avoimet työpaikat sekä mm. näppärän hakuvahdin. Sivuston navigaatiopalkista pääset tarkastelemaan myös työnantajien esittelysivuja, hakijan opasta Kuntarekryn käyttöön sekä Työelämäuutisia, jotka sisältävät käytännönläheisiä työnhakuvinkkejä, ajankohtaista asiaa työelämästä ja Kuntarerkyn käytöstä sekä uratarinoita.

Tutustu ja löydä sinulle sopiva tapa työllistyä monipuoliselta julkiselta sektorilta!

Vinkkaa kaverille

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Työsuhde

(0)

Työkategoriat

Sijainnit

Avoimet työpaikat

Kuntarekry

Avoimet positiot
- Avoimia työpaikkoja ei löytynyt -
fiFinnish