Granlund Oy

Malminkaari 21, 00700 Helsinki

https://www.granlund.fi/

Granlund on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys, joka panostaa alan tuottavuuden parantamiseen, digitalisaation edistämiseen, uusiin energiaratkaisuihin sekä vastuullisuuteen. Vuonna 1960 perustettu, kokonaan työntekijöidensä omistama yritys työllistää nykyisin yli 1400 asiantuntijaa ympäri Suomen.

Tavoitteenamme on edistää ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Toimialojamme ovat talotekninen suunnittelu, kiinteistöjohtamisen palvelut ja ohjelmistot, energia-, ympäristö- ja kiinteistöalan konsultointi, rakennuttaminen ja valvonta sekä isännöinti.

 

Opiskelija, tervetuloa Granlundille!

Aloita Granlund-urasi harjoittelijana tai tuntityöntekijänä, tee opinnäytetyösi meillä ja etene vakituiseen työsuhteeseen heti opintojesi päättyessä. Meillä voit kasvaa talotekniikka-, rakennus- ja ohjelmistoalan ammattilaiseksi turvallisesti alan konkareiden tukemana. Granlundilla olet ensimmäisestä päivästä alkaen osa porukkaa ja pääset heti oikeisiin hommiin monipuolisissa hankkeissamme.

Lisätietoa meistä ja opiskelijoiden uravaihtoehdoista löydät osoitteesta: granlund.fi/opiskelijalle

Harjoitteluhakumme aukeaa marras-joulukuussa kestäen helmikuulle. Liittymällä Uraverkostoomme saat tiedon, kun sinulle sopivia paikkoja tulee haettavaksi.

Lue harjoittelijoidemme kokemuksia:

Näin opiskelijat tienaavat Granlundilla – lue lisää täältä!

Vinkkaa kaverille

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Työsuhde

(0)

Työkategoriat

Sijainnit

Avoimet työpaikat

Granlund Oy

Avoimet positiot
- Avoimia työpaikkoja ei löytynyt -
fiFinnish