Helsingin kaupunki

Siltasaarenkatu 18-20c, Helsinki 00530

https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat

Helsinki. Vaikuttavia töitä.

Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja. Meillä on töissä 37 531 ammattilaista neljällä eri toimialalla sekä kaupungin keskushallinnossa. Yhdessä teemme vaikuttavaa työtä joka päivä, jotta hyvä helsinkiläinen elämä toteutuisi. Annamme panoksemme, jotta kaupungin asiat sujuisivat toimivasti ja odotusten mukaisesti – päiväkodin lauluhetkestä seniorikeskuksen iltapalaan, kukkaniityltä toimivaan tietojärjestelmään ja kaupunkijuhlasta turvalliseen liikkumiseen. Vahvistamme ainutlaatuisen kaupunkikulttuurimme elävyyttä ja luomme Helsinkiä, jossa on tilaa hengittää ja latautua.

Kaupunkimme toimivuus rakentuu kaupungin työntekijöiden ja kaupunkilaisten tasa-arvoiselle ja yhdenvertaiselle kohtelulle. Haluamme olla kaupunki, jossa ihmisoikeudet toteutuvat laaja-alaisesti ja jossa kukaan ei kohtaa häirintää tai syrjintää. Rohkaisemme eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan töihin kaupungille.

Meillä työ joustaa elämäntilanteesi mukaan ja helpottaa työn ja muun elämän yhteensovittamista. Meillä voit tehdä esimerkiksi lyhennettyä työaikaa tai voit hakea opinto- tai työvapaata. Elämä ei ole pelkkää työtä, joten tarjoamme sinulle merkityksellisen työn lisäksi hyvät lomaedut. Saat jopa 38 lomapäivää työkokemuksestasi riippuen, eikä esimerkiksi lauantaita lasketa lomapäiväksi.

Helsingin kaupungilla jokainen voi tehdä työurastaan omanlaisensa rakentamalla sitä ylös ja sivulle. Tarjoamme sinulle monenlaisia urapolkuja ja teemme parhaamme, että onnistut ja innostut työssäsi. Tarjoamme sinulle hyvää työarkea mukavassa työporukassa, joissa tutkitusti arvostetaan hyvää työkaveruutta ja vahvuutena on auttamisen ja arvostamisen kulttuuri.

Vinkkaa kaverille

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Työsuhde

(0)

Työkategoriat

Sijainnit

Avoimet työpaikat

Helsingin kaupunki

Avoimet positiot
- Avoimia työpaikkoja ei löytynyt -
fiFinnish