Keskusrikospoliisi / Poliisihallitus

-

poliisi.fi

Poliisi on yksi suurimmista työnantajista valtiolla. Meillä ahkeroi yhteensä noin 10 000 ammattilaista ja asiantuntijaa ympäri Suomen neljässätoista poliisiyksikössä. Henkilöstöllämme on erilaisia koulutustaustoja, ja rekrytoimme työuran eri vaiheissa olevia osaajia. Poliisihallinnossa on mahdollista suorittaa myös korkeakouluharjoittelu.

Korkeakouluharjoittelu

Tarjoamme harjoittelupaikkoja muun muassa oikeustieteen, viestinnän, henkilöstöhallinnon, ICT:n ja monien muiden alojen opiskelijoille. Löydät kaikki harjoittelupaikkamme valtiolle.fi -sivustolta. Messuilla voit kuulla myös korkeakouluharjoittelijoille tarjolla olevista mahdollisuuksista.

ICT- ja kybertehtävät

Tiesitkö, että ICT- ja kyberosaajille on tarjolla mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä poliisilla? Suureen osaan alan tehtävistä ei tarvita poliisikoulutusta. Messuilla pääset tutustumaan erityisesti Keskusrikospoliisin ja osana Poliisihallitusta toimivan poliisin informaatioteknologiakeskuksen (POL IT) tarjoamiin tehtäviin ICT- ja kyberosaajille.

Keskusrikospoliisi

Keskusrikospoliisi (KRP) on Suomen poliisin valtakunnallinen yksikkö. Paljastamme ja tutkimme vakavaa, järjestäytynyttä ja ammattimaista rikollisuutta sekä kehitämme rikostorjuntaa sekä rikostutkintamenetelmiä. Tuotamme myös rikostorjunnan asiantuntijapalveluita muille viranomaisille.

Meillä työskentelee noin 780 eri alojen ammattilaista erilaisilla koulutustaustoilla. Henkilöstöstämme noin 60 prosenttia työskentelee poliisitehtävissä ja 40 prosenttia siviilitehtävissä. Kyberosaamiselle on tarvetta koko organisaatiossamme, muun muassa rikostutkinnassa, tiedustelussa ja rikosteknisessä laboratoriossa.

POL IT-keskus

Poliisin informaatioteknologiakeskus tuottaa ja kehittää poliisitoimintaan ja poliisikoulutukseen liittyviä valtakunnallisia ICT-palveluja. Varmistamme, että palveluiden laatu ja käytettävyys ovat toiminnan edellyttämällä tasolla. Palveluiden loppukäyttäjiä ovat kaikki poliisin virkamiehet, jotka käyttävät työtehtävissään poliisin tietojärjestelmiä tai virkamiehen käyttöön luovutettuja IT-laitteita.

Ylläpidämme ja kehittämme poliisin nykyisiä tietojärjestelmiä ja toteutamme uusia tietojärjestelmiä yhteistyössä poliisitoiminnan asiantuntijoiden kanssa. Vastaamme myös tietojärjestelmä- ja teknologia-arkkitehtuuriin liittyvistä kokonaisuuksista. Teemme paljon yhteistyötä Valtorin sekä muiden ICT-palveluntuottajien kanssa.

Henkilöstöstämme kaikki toimivat siviilitehtävissä muun muassa järjestelmäasiantuntijoina, projekti- ja hankepäälliköinä, tietojärjestelmäarkkitehteinä tai hankinta-asiantuntijoina. Meitä on tällä hetkellä 140 asiantuntijaa, ja toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä, Espoossa, Tampereella, Riihimäellä, Kouvolassa ja Mikkelissä.

Vinkkaa kaverille

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Työsuhde

(0)

Työkategoriat

Sijainnit

Avoimet työpaikat

Keskusrikospoliisi / Poliisihallitus

Avoimet positiot
- Avoimia työpaikkoja ei löytynyt -
fiFinnish