Miltä kuulostaisi leiväntuoksuinen kesätyö? Sinä voit olla yksi niistä tärkeistä henkilöistä, joilla on sormensa pelissä siinä, että kauppojen hyllyiltä löytyy herkullista ja tuoretta leipää.
Haemme Kuusankosken leipomoon kesän 2024 ajalle
TUOTANNON TYÖNJOHTOHARJOITTELIJAA
Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen opintoihin liittyvä harjoittelujakso, ajoittuen arviolta touko-syyskuun 2024 välille. Tarkempi aloitus- ja lopetusajankohta sovitaan ennen työn aloitusta. Kerro hakemuksellasi tarkemmin, miten olisit käytettävissämme tulevana kesänä. Töitä tehdään eri vuorokaudenaikoina tuotannon ja työvuorokierron mukaisesti. Harjoittelujakso on palkallinen.
Tehtäväkenttäsi
Kuulut osaksi työnjohtajien tiimiä ja vastaat tuotannon toteutuksesta tuotantosuunnitelmien mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat tuotannon työnjohdolliset tehtävät sekä työturvallisuuden varmistaminen. Olet myös mukana kehittämässä tuotantotoimintaa sekä toimit tärkeänä linkkinä työntekijöiden ja tuotantojohdon välillä. Toimintamme tavoitteena on korkea työtyytyväisyys, tuotelaatu ja tuotantotehokkuus mahdollisimman pienellä hävikkitasolla.
Työssä tarvittavat osaamiset ja ominaisuudet
Tehtävä edellyttää käynnissä olevia korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta, joita voivat olla esimerkiksi bio- ja elintarviketekniikan insinööriopinnot, prosessi- ja materiaalitekniikan insinööriopinnot tai elintarviketieteiden yliopisto-opinnot. Aiempi esihenkilö- tai tiiminvetokokemus työelämästä tai esimerkiksi harrastetoiminnasta katsotaan eduksi. Aiempi mahdollinen työkokemus leipomo- tai prosessiteollisuudesta antaa myös hyvät edellytykset tehtävässä menestymiselle.
Tunnistat itsessäsi myös alla olevia ominaisuuksia:
Sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
Ymmärrät hyvän johtamisen ja esihenkilötyön merkityksen yksilön ja yhteisön kannalta
Olet kehityshenkinen, joustava ja avoin muutoksille
Työskentelet järjestelmällisesti ja pystyt toimimaan johdonmukaisesti muuttuvissa tilanteissa
Olet ongelmanratkaisukykyinen ja pysyt rauhallisena myös ajoittaisen paineen alaisena
Kykenet työskentelemään nykyaikaisten laitekokonaisuuksien ja järjestelmien kanssa
Tehtävässä edellytetään suomen ja englannin kielen taitoa. Perehdytämme tehtävään kattavasti ja sinulla on kokeneiden kollegoiden tuki käytettävissäsi.
Miksi kannattaa hakea juuri meille?
Jos kysyisit joltain työntekijältämme, mikä tekee Vaasanista erityisen työpaikan, he vastaisivat poikkeuksetta ”avoin, ystävällinen ja yhteistyökeskeinen kulttuuri”. Teemme hyvää yhdessä, se on leipälajimme. Meitä yhdistää intohimo leipään ja leivontaan, mikä näkyy vahvasti kaikessa tekemisessämme. Vaikka leipä on meille vakava asia, elämään emme suhtaudu turhan tiukkapipoisesti. Hyvän leivän ja ahkeroinnin lisäksi päiviimme mahtuu paljon naurua. Haastavista tilanteista selviämme yhteistyöllä ja ratkaisukeskeisellä asenteella.
Meillä on pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Toimimme vastuullisesti, joka näkyy meillä myös vastuullisuutena henkilöstöämme kohtaan. Pidämme yhdessä huolta toisistamme ja varmistamme, että työympäristö on turvallinen ja terveellinen jokaiselle vaasanilaiselle.
Ja eikun hakemusta sisään!
Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmään viimeistään 31.1.2024. Liitä hakemukseesi myös ajantasainen ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi tehtävään. Huomioithan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostin välityksellä tietosuojasyistä johtuen.
Lisätietoa antaa tuotantopäällikkö Hannu Porttila, hannu.porttila@vaasan.com, p. +358407062051.
Trainee
-
Kouvola, Kuusankoski
paikanpaalla
Alempi Korkeakoulututkinto
Kouvola, Kuusankoski
Saat vinkkejä työnhakuun, pysyt ajantasalla uusimmista työnantajista sekä kuulet ensimmäisenä tapahtuman työpajoista.
Uutiskirjeemme tilaaminen kannattaa!
Puhelinnumero: 045 635 3562
contactforum@contactforum.fi
Hämeentie 157, 5krs
00560 Helsinki