NewFellows Masterclass

Koulutusohjelma
Hakuaika päättynyt: 18.08.24
Hakuaika päättyy: 18.08.24

Työn kuvaus:

Fellowmind-newfellows-masterclass-17

Oletko kerryttänyt toimialaosaamista CRM- tai ERP-järjestelmistä? Vai onko sinulla kokemusta projektinhallinnasta ja järjestelmien käyttöönottoprojekteista? Fellowmind tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden uudistua ja kehittyä NewFellows Masterclass -konseptin kautta!

NewFellows Masterclass

Oletko asiantuntija, joka kaipaa uutta suuntaa urallaan?

ERP, F&SCM, AX, SAP, CRM, Dynamics 365, projektinhallinta… Jos nämä termit saavat sinut innostumaan, meillä on sinulle erinomaisia uutisia!
NewFellows on Fellowmindin vuodesta 2015 asti järjestämä koulutuskonsepti, jonka kautta olemme kouluttaneet satoja asiantuntijoita. Nyt käynnistyy yhdeksäs NewFellows, joka on suunnattu erityisesti medior- ja senior-tason asiantuntijoille. Tämän vuoden ohjelma keskittyy ERP- ja CRM-konsultointiin sekä projektinhallintaan Microsoft Dynamics 365 -järjestelmiä hyödyntäen.
Pääset meille suoraan työsuhteeseen hyödyntämään liiketoimintaosaamistasi ja kehittämään teknologiaosaamistasi mielenkiintoisten projektien ja käytännön työtehtävien parissa.

Masterclassissa avoinna ovat seuraavat polut:
– Customer Engagement -konsultti
– Finance & SCM-konsultti
– Projektipäällikkö

Mikä on soveltuva tausta ohjelmaan?

Jokaisessa haettavassa roolissa on omanlaisensa tarvittava osaamistaustansa.
Voit olla esimerkiksi logistiikan, taloushallinnon tai tuotannon asiantuntija. Tai ehkäpä sinulla on kokemusta myynnistä tai markkinoinnista ja niissä käytettävistä järjestelmistä? Arvostamme myös vahvaa kokemusta projektinhallinnan tehtävistä ja järjestelmien käyttöönottoprojektista.

Toisin sanoen odotamme sinulta toimialaosaamista, liiketoimintaymmärrystä tai järjestelmä- ja prosessiosaamista, jotta pystyt puhumaan samaa kieltä asiakkaidemme kanssa.

Konsultin rooli
Konsulttina olet vastuuntuntoinen, asiakaslähtöinen ja kehittymishaluinen. Tehtäviisi kuuluu muun muassa työpajojen fasilitointi, tarpeiden määrittely, arkkitehtuurikuvien luominen ja ratkaisujen rakentaminen. Olet utelias ja ammattitaitoinen, mutta samalla rento ja tiimityöskentelyyn sujuvasti sopeutuva.

Projektipäällikön rooli
Projektipäällikkönä olet vastuuntuntoinen, systemaattinen ja omaat hyvät kommunikointitaidot. Osaat kuunnella asiakkaiden tarpeita ja viestiä eri sidosryhmille. Sinulla on kyky organisoida ja toimia paineen alla, ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä.

Merkittävä osa asiakkaistamme on globaaleja toimijoita, joten englanniksi kommunikointi on myös arkipäivää.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Fellowmind tarjoaa kattavan oppimiskonseptin, jonka kautta pääset syventämään toimialaosaamistasi käytännön kautta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Pääset rakentamaan merkityksellisiä ratkaisuja ja todentamaan niiden hyötyjä liiketoiminnalle.
Kauttamme voit luoda uraasi Suomen parhaan Microsoft-kumppanin kanssa. Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet ja laajan sparrausverkoston mukavista kollegoista. Lisäksi meillä on monipuoliset henkilökuntaedut ja merkittävää tukea työssä jaksamiseesi.

Mikä on NewFellows Masterclass?

Kehittyminen on osa Fellowmindin DNA:ta ja ammatillinen kasvu on tärkeä osa strategiaamme. Olemme tarjonneet yli sadalle henkilölle väylän liittyä joukkoomme NewFellows-ohjelman kautta eri painotuksin. Ohjelmaan valitut astuvat suoraan työsuhteeseen oppimaan uutta, kehittymään ja tekemään konkreettista työtä asiakasprojekteissa.
NewFellows Masterclass tarjoaa kokeneille ammattilaisille uuden suunnan urallaan ja mahdollisuuden kehittyä alan parhaiden kouluttajien ja käytännön työn avulla. Masterclass- ohjelman edut sinulle ovat:

• Ajan tasalla olevat modernit ratkaisut. Saat osaamista, joka auttaa
sinua ja meitä olemaan valmiimpia tulevaan.
• Lunastamme lupauksemme uuden oppimisesta ja oman osaamisen kehityksestä varaamalla aikaa intensiiviseen perehtymiseen ohjelman alussa.
• Kouluttajina toimivat eri aihealueiden ammattilaiset
• Meillä pääset tekemään. Emme tarjoa vain sertejä tai koulutusta,
vaan työpaikan ja merkityksellisiä asiakasprojekteja
• Pääset suoraan työsuhteeseen
normaalilla koeajalla. Meidän tehtävämme on varmistaa, että
viihdyt meillä pitkään.

Kuinka hakea?

Hae tehtävään viimeistään 18.8.2024. Hakeminen on helppoa ja onnistuu tarvittaessa pelkällä LinkedIn-profiililla.

Soveltuvuustesti ja ennakkotehtävä järjestetään Teamsissa keskiviikkona 28.8.
Valintakoepäivät ovat 4.-5.9. Helsingissä, Pitäjänmäessä sijaitsevalla toimistolla.
Ohjelma käynnistyy 10.-11.10.2024 yhteisellä startilla Helsingin toimistolla.

Kysymyksissä ota yhteyttä:

Arttu Töyry (040 663 4043, arttu.toyry@fellowmind.fi)
Riikka Ketola (lomalla 12.7-4.8, 040 610 2627, riikka.ketola@fellowmind.fi)

Kiinnostunut työpaikasta?

Fellowmind logo

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Työ suoritetaan

etatyo, paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot

Fellowmind

Pääkaupunkiseutu

Arttu Töyry 040 663 4043

arttu.toyry@fellowmind.fi

fiFinnish