Kela

-

https://www.kela.fi/rekrytoi

Tunnet meidät varmasti, mutta tiesitkö, että Kelassa on yli 8000 ammattilaista töissä?

Suomalaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja rakentamiseen tarvitaan todellakin iso joukko eri alan osaajia. Heistä suurin osa työskentelee asiakaspalvelun tai etuuksien parissa, moni myös suunnittelu-, kehittämis- ja johtotehtävissä. Kelassa on töissä mm. sosionomeja, tradenomeja, eri tieteenalojen maistereita, farmaseutteja, lääkäreitä ja juristeja. Lisäksi talossa on yli 900 IT-ammattilaista, jotka kehittävät ja ylläpitävät Kelan tehtävien vaatimia laajoja tietojärjestelmiä. Tehtävien moninaisuus tarjoaa mahdollisuuden myös erilaisiin urapolkuihin.

Tutkitusti suurin osa kelalaisista kokee työnsä mielekkääksi ja monipuoliseksi. Erilaiset työntekijän elämäntilanteen huomioivat työajan joustot ja etätyö ovat useimmissa tehtävissämme arkipäivää. Kelassa on työntekijöiden mielestä myös hyvä yhteishenki ja toisten tekemää työtä arvostetaan.

Etsitkö parhaillaan kesätyöpaikkaa? Kesätyöpaikkamme tulevat hakuun pääasiassa helmikuussa. Kela on saanut kesätyöntekijöiltään kiitosta esimerkiksi kannustavasta työilmapiiristä, mielenkiintoisista työtehtävistä sekä onnistuneista työjärjestelyistä.

Näin eräs kesätyöntekijämme kuvaili kokemuksiaan:

Koen, että kesä Kelassa on ollut kaiken kaikkiaan antoisa ja mukava. Sain uusia ystäviä ja kokonaisvaltaisemman ymmärryksen sosiaaliturvajärjestelmästä ja sosiaalilainsäädännön toimeenpanemisesta. Perehdyttäjät ja esihenkilöt olivat mukavia ihmisiä, jotka omaksuivat kesätyöntekijät osaksi työyhteisöä täysvaltaisena ja tasapuolisena jäsenenä.”

Haemme vuosittain myös harjoittelijoita. Sekä kesätyö- että harjoittelupaikkamme tulevat haettavaksi verkkosivuillemme.

Explore avoimiin työpaikkoihimme osoitteessa: www.kela.fi/rekrytoi

Tip a friend

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Employment relationship

(0)

(0)

Job categories

Locations

Open positions

Kela

Open positions
- No vacancies found -
en_GBEnglish