Millog-yhtiöt

-

www.millog.fi

Millog-yhtiöt turvaa viranomaisten ja yritysten huoltovarmuutta sekä toiminnallista tehokkuutta kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Yhdessä itsenäisten tytäryhtiöidemme kanssa tarjoamme älykästä ja kestävää elinkaarenhallintaa, nopeaa ja luotettavaa ammattilaisviestintää sekä huippuluokan näkökykyä ja tilannekuvaa lähellä asiakasta. Avaintoimialojamme ovat teollisuus, infra ja liikenne, merenkulku ja varustamot sekä viranomaiset ja maanpuolustus.

Yhtiöperheemme yli 1 200 asiantuntijaa muodostavat ainutlaatuisen tiimin, jonka osaaminen edustaa Suomen ehdotonta kärkeä. Vuosikymmenten kokemus vaativan kunnossapidon, elinkaarenhallinnan, logistiikka- ja varastointipalvelujen sekä optroniikan ja viestintäratkaisujen saralla näkyy varmoina otteina osaamisessamme niin maalla, merellä kuin digitaalisessa maailmassa. Tuomme pöytään uusia toimintamalleja ja viimeisintä teknologiaa vastaamaan toimialojen muuttuviin tarpeisiin.

Vakavaraisena suomalaisena yhtiönä perustamme toimintamme pysyviin ja kehittyviin kumppanuuksiin. Valtakunnallinen palveluverkostomme ja toimialat ylittävä osaaminen tekee palvelusta kattavaa, nopeaa ja luotettavaa sijainnista riippumatta.

Visiomme on vahva – rakennamme yhdessä entistä parempaa ja turvallista tulevaisuutta.

Tip a friend

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Leave an open application

Employment relationship

(0)

(0)

Job categories

Locations

Open positions

Millog-yhtiöt

Open positions
- No vacancies found -

You must be logged in as a job seeker with the specified credentials in order to apply for this job position.

en_GBEnglish