KLINGER Finland Oy

Tinankuja 3, 02430 Masala

https://www.klinger.fi/fi/

KLINGER Finland oy on teknisen kaupan alan maahantuontiyritys. Olemme toimineet yli 80 vuotta ja toimitilamme sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa ja lisäksi meillä on tytäryhtiöt Kuopiossa ja Tallinnassa.

Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta kehittämällä yhdessä perusteellisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joiden avulla he voivat saavuttaa tavoitteensa. Laadukkaat tuotteet, johtava asiantuntemus sekä ystävällinen ja joustava asiakaspalvelu ovat toimintamme perusta.

Tuotteidemme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme erilaisia palveluita suunnittelutöistä ja koulutuksesta asennukseen ja huoltoon. Konepajallamme ammattilaiset kokoavat, säätävät sekä huoltavat venttiilejä. Tiivisteleikkaamossa leikkaamme tiivisteitä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Meillä on alamme kattavin täyden palvelun varasto tavaran vastaanotosta aina perille toimitukseen asti. Toimiston puolella hoidamme myynnin, hankinnat ja yrityksen hallinnon.

KLINGER Finland Oy konsernin liikevaihto on yli 50 MEUR ja työntekijöitä meillä on yli 120. Olemme osa kansainvälistä KLINGER-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 635 MEUR liikevaihdolla lähes 3000 hengen voimin.

Tip a friend

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Leave an open application

Employment relationship

(0)

(0)

Job categories

Locations

Open positions

KLINGER Finland Oy

Open positions
- No vacancies found -

You must be logged in as a job seeker with the specified credentials in order to apply for this job position.

en_GBEnglish