AFRY Future Stars –harjoittelija Kaivosympäristö-osastolle

Haussa trainee Kaivosympäristö-osastolle.
Hakuaika päättynyt: 13.02.24
Hakuaika päättyy: 13.02.24

Job description:

Etsitkö työtä, joka joustaa opiskelijaelämän vaatimusten mukaisesti? Hae AFRY Future Stars -urapolkuohjelmaan!

Vuoden kestävä AFRY Future Stars -urapolkuohjelma rakentuu joustavasti kesätöistä ja lukuvuoden aikana tehtävistä osa-aikatöistä sekä kehittymistäsi tukevista Training Day -koulutuspäivistä yhdessä muiden harjoittelijoiden kanssa. Koulutuspäivien aikana tulet oppimaan tärkeitä taitoja suunnittelu- ja konsultointialalla työskentelystä sekä ammatillisen potentiaalisi löytämisestä. Future Stars –harjoittelijana sinua tuetaan oman urapolkusi rakentamisessa ja ammatillisessa kehittymisessä. Harjoitteluohjelman ajaksi saat tueksesi myös oman tutorin.

Työtehtävät muotoillaan harjoittelijalle yksilöllisesti omasta tilanteesta, osaamisesta ja kiinnostuksen kohteista riippuen. Ohjelman aikana voit myös neuvotella mahdollisuudesta tehdä diplomi- tai opinnäytetyösi meille.

Ohjelma alkaa toukokuussa 2024 ja kestää vuoden. Lue lisää harjoitteluohjelmasta täältä.

Haemme nyt Kaivosympäristö-osastolle Staraa!

Kaivosympäristö-osasto kuuluu Suomen Ympäristöliiketoiminta-yksikköön. Ympäristöasiantuntijoita yksikössä on noin 170 ja Kaivosympäristö-osastolla noin 25, ja asiantuntijamme työskentelevät kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomea. Olemme mukana monipuolisissa ja kiinnostavissa projekteissa kaivosten suunnittelussa ja vaikutusarvioinneissa, ja toimimme tiiviissä yhteistyössä AFRYn muiden yksiköiden kanssa Suomessa ja ulkomailla.

Starana pääset tekemään monipuolisia alaan liittyviä avustavia tehtäviä eri tieteenaloja edustavien kokeneempien kollegoiden ohjauksessa. Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluu mm. geokemian ja/tai hydrogeologian projektien lähtötietojen keräämistä ja analysointia sekä avustavia tehtäviä ympäristövaikutusten arviointiin liittyen. Tilanteestasi ja toiveestasi riippuen työskentely onnistuu joko Vantaan tai Oulun toimistolta käsin.

Ketä etsimme?

Olet opintojesi loppuvaiheessa (3.–5. vuosikurssin) korkeakouluopiskelija. Ideaalitilanteessa sinulla on ohjelman alkaessa vuosi opintoja jäljellä.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on

– Kemian tai geologian opintotausta (yliopisto tai AMK)
– Intoa kehittyä ympäristötekniikan, hydrogeologian, geofysiikan tai geokemian ammattilaiseksi ja oppia lisää alan tutkimusmenetelmistä
– Hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot
– Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen

Myös aiempi GIS-osaaminen katsotaan eduksi tehtävässä.

Kerrothan vahvuuksistasi lisää työhakemuksessa, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Olemme rakennetun ympäristön, teollisuuden- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijoita, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

Miksi juuri AFRY?

Vakaana ja kasvavana yhtiönä tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia. AFRYllä saat mahdollisuuden syventää osaamistasi kaivosalalta ja mahdollisuuden työskennellä alan huippuasiantuntijoiden kanssa vauhdikkaassa ja kansainvälisessä projektiympäristössä.

Me AFRYllä rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta ja kehitämme vastuullisia ratkaisuja, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös yhteiskuntaa. Työmme on kaikessa monipuolisuudessaan ja kiinnostavuudessaan vaativaa, mutta vastapainona sinulla on joustavan työskentelytapamme takia mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika mielekkääksi kokonaisuudeksi. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa etä- ja lähitöitä yhdistäen ja projektitarpeet huomioiden.

Teemme työtä sen eteen, että jokainen uusi työntekijä pääsee työyhteisöön mukaan ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Yhteisten arvojemme mukaisesti olemme rohkeita, omistautuneita tiimipelaajia ja toivomme tätä myös sinulta.

Haluatko lukea tulevien kollegojen urapoluista? Tutustu nettisivuihimme: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Työsuhde-edut AFRYllä

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläisiä suojaa tapaturmavakuutus. Työntekijöillä on oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. Yhteishenkemme vahvistuu myös vapaa-ajan kerhoissa riippuen toimiston sijainnista. Harrastuksissa vietetään yhteistä aikaa, ja tarjolla on monia mahdollisuuksia crossfit-tunneista golfiin ja lautapeleihin. Kerhojen lisäksi kannustamme työntekijöitä työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä, ja työmatkaliikkujille tarjotaan toimistoilla aamupuuro.

Vastuullisuus AFRYllä

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme: https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Pöllänen, p. 050 596 2000 tai jari.pollanen@afry.com

Pyydämme sinua liittämään hakemukseesi CV:n sekä motivaatiokirjeen, jossa kerrot lyhyesti, miksi olisit meille juuri se oikea tulevaisuuden Stara.

Hakuaika Future Stars -ohjelmaan on voimassa 12.12.2023 – 22.2.2024, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis uskot, että voisit olla etsimämme tulevaisuuden Stara, jätäthän hakemuksesi vielä tänään!

AFRYllä muutos on työtämme. Muutos kumpuaa rohkeiden ihmisten ja ideoiden kohtaamisista, kun teemme yhteistyötä, kehitämme uusia teknologioita ja sisäistämme haastavia näkökulmia. Näin rakennamme tulevaisuutta. Etsimme aktiivisesti uusia osaajia avoimiin, osallistaviin ja monimuotoisiin tiimeihimme ympäri maailman. Tule mukaan vauhdittamaan muutosta kohti kestävää tulevaisuutta.

Interested in a job?

AFRY_Logotype22

Job announcement

Työsuhde

Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Pohjois-Pohjanmaa

Kaupunki

Oulu

Work location

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto

AFRY

Pohjois-Pohjanmaa

Oulu

Jari Pöllänen, p. 050 596 2000

jari.pollanen@afry.com

en_GBEnglish