Elon kesätyöhaku 2024: työkykypalvelut

Kesätyö työkykyjohtamisen parissa?
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Application period ends: 31.01.24

Job description:

95A1721

Elon työkykypalveluissa tehtävämme on auttaa asiakkaitamme vähentämään työkyvyttömyysriskejä, pidentämään työuria ja työkyvyttömyyden kohdatessa turvata vakuutettujemme toimeentulo sujuvalla työkyvyttömyyseläkepalvelulla. Työkykypalveluihin haemme kesätyöntekijöitä kolmeen eri yksikköön: työkykyratkaisut-, työkykytieto- sekä työkykyjohtamisen yksikköön. Kunkin yksikön kesätyöntekijän tarkempaan tehtäväkuvaukseen pääset tutustumaan alla.

Keskeiset tehtäväkokonaisuutesi

Elon työkykyratkaisuissa panostetaan voimakkaasti erinomaiseen asiakaskokemukseen sekä toiminnan kehittämiseen mm. analytiikan keinoin. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme pidentämään työuria ammatillisen kuntoutuksen keinoin ja työkyvyttömyyden kohdatessa turvata vakuutettujemme toimeentulo sujuvalla työkyvyttömyyseläkepalvelulla. Kesätyöntekijänä pääset osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan työskentelemään esimerkiksi ammatillisen kuntoutuksen ja työkyvyttömyyseläkkeiden hakemusprosessien parissa. Kaikkiin työtehtäviin sisältyy asiakaspalvelua eri kanavissa, mm. puhelimitse ja chatissa.

Elon työkykytieto -yksikön tehtävänä on tukea Elon yritysasiakkaita vaikuttavilla analytiikkapalveluilla ja dataperustaisilla digitaalisilla palveluilla työkyvyttömyysriskien ennakoivassa tunnistamisessa ja vähentämisessä. Lisäksi yksikkömme mahdollistaa data- ja analytiikkapalveluilla ammatillisen kuntoutuksen ja työkyvyttömyyseläkkeiden palveluprosessien kehittymistä. Teknologian ja datan hyödyntäminen palveluiden kehittämisessä on meille tärkeää. Teemme tiivistä yhteistyötä Elon sisäisten sidosryhmien, kuten työkykypalveluiden ja asiakkuudenhoidon, kanssa. Haemme yksikköömme kesän 2024 ajalle analyytikkoharjoittelijaa. Tehtävässä pääset yhdistämään edistyneen analytiikan työkaluin sisäistä ja avointa dataa etsien mahdollisuuksia palveluiden ja prosessien kehittämisessä. Olet myös mukana suunnittelemassa uusia datan hyödyntämismahdollisuuksia osaksi liiketoimintaamme, aina ideoista toiminnan jalkauttamiseen asti. Työhön sisältyy ainakin yksi analytiikkaprojekti, jonka myötä pääset näkemään kattavasti ja konkreettisesti työn kaikki vaiheet suunnittelusta toteutukseen ja tulosten esittelyyn.

Elon työkykyjohtamisen yksikössä tuemme asiakasyritysten työkykyä edistävää ja työuria pidentävää kehitystyötä. Autamme yrityksen johtoa johtamaan työkykyä strategisesti ja nivomaan työkykyjohtamisen osaksi arjen esihenkilötyötä. Tehtäviimme kuuluvat mm. asiakastapaamiset, työkykyyn ja sen johtamiseen liittyvät koulutukset asiakasyrityksillemme sekä palveluiden ja materiaalien kehittäminen. Haemme nyt kesäksi harjoittelijaa tiimiimme. Päiväsi kuluvat mm. asiakaspalvelun sekä erilaisten omien projektien ja tutkimusraporttien parissa. Pääset luomaan ja muokkaamaan materiaalia digitaaliselle koulutusalustallemme. Tuet työssäsi aktiivisesti työkykyjohtamisen kehittämispäälliköitä ja sinulla on mahdollisuus päästä mukaan myös asiakastapaamisiin. Työpäivät ovat vaihtelevia ja saat luotua tehtävästä omannäköisesi!

Tehtävässä onnistumisen avaimet

Kesätyöntekijämme ei tarvitse olla valmis konkari, vaan painotamme ennen kaikkea innostunutta, yhteistyökykyistä ja proaktiivista asennetta sekä asiakassuuntautunutta lähestymistapaa. Kesätyöpaikkamme ovat kohdistettu korkeakouluopiskelijoille ja esimerkiksi yhteiskuntatieteiden, oikeustieteiden, hallintotieteiden, kaupallisen alan tai matematiikan opinnot ovat hyvä pohja lähteä kehittymään työeläkealan osaajaksi. Arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä kiinnostusta eläkealaa kohtaan. Lisäksi katsomme eduksi asiakaspalvelukokemuksen, kiinnostuksen järjestelmätestaukseen ja prosessien kehittämiseen.

Miksi hakea meille

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä. Tarjoamme tavoitteellisen ympäristön, jossa tuemme toisiamme onnistumaan. Teemme töitä rennosti, mutta tositarkoituksella luottamuksen ilmapiirissä. Panostamme hyvinvointiisi ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Työskentelemme hybridimallilla ja panostamme sujuvaan arkeen sekä elämän eri osa-alueiden tasapainoon. Meillä pääset kehittymään tulevaisuuden asiantuntijaksi.

Kesätyöt alkavat huhti-toukokuussa ja niiden kesto on noin 3–5 kuukautta. Meillä kesätyöpaikkojen kokonaispalkka on tehtävän vaativuus ja kokemuksesi huomioiden alkaen 2200 € / kk.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 31.1.2024. Rekrytoivat esihenkilömme alkavat käydä hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valitsevat joukosta potentiaaliset hakijat, jotka kutsuvat haastatteluun. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään helmikuun aikana. Voit tutustua tarkemmin meihin ja tarjoamiimme kesätöihin osoitteessa elo.fi/kesatyo. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostitse osoitteella rekrytointi@elo.fi tai laittaa viestiä Instagramissa (@elo_tyoelakeyhtio).

Valituille henkilöille tehdään Elossa voimassa olevan käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot sekä huumausainetestaus).

Interested in a job?

elo_logo_rgb

Job announcement

Työsuhde

Summer job, Fixed-term

Palkkaus

Alkaen 2200 € / kk

Sijainti

Helsinki Metropolitan Area

Kaupunki

Espoo

Work location

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Helsinki Metropolitan Area

Espoo

-

rekrytointi@elo.fi

en_GBEnglish