Future Talent Trainee, Business Consulting & Development

Business Consulting & Development
Hakuaika päättynyt: 11.02.24
Hakuaika päättyy: 11.02.24

Job description:

Future-Talent-2024_hero-banner-1

Future Talent Trainee, Business Consulting & Development

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä – ja tuhansien erilaisten uratarinoiden talo. Lisätietoa www.cgi.fi.

Starttaa urasi CGI:llä ja ota askel kohti omaa Future Talent polkuasi!

Future Talent -haussa etsimme traineita useampaan eri tiimiin liiketoiminnan konsultoinnin ja kehittämisen toimialalla. Traineena tulet CGI:lle palkalliseen, lähtökohtaisesti 4–6 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen. Suurin osa Future Talent-harjoittelijoista aloittaa työt keväällä/kesällä 2024. Etsimme motivoituneita ja innokkaita henkilöitä jotka ovat kiinnostuneita seuraavista Trainee-tehtävistä:

Titania-konsultointi
Pääset työskentelemään kokeneemman Titania-Konsultin työparina erilaisissa työpajoissa. Työssä oleellista on erilaisten muistioiden kirjoittaminen ja dokumentointi. Pääset myös valmistelemaan materiaaleja, tukemaan mallintamista erilaisissa asiakasprojekteissa ja tekemään mm. optimoinnin käyttöönottoja. Titania-konsultoinnissa sinua auttaa Microsoft Office 365 -ohjelmien vahva tuntemus.

Taloudenohjaus
Pääset palvelemaan asiakkaitamme ja olemaan mukana erilaisissa käyttöönotto ja kehitystehtävissä. Tässä apunasi ovat vahvat taidot kirjanpidosta ja laskentatoimesta. Lisäksi raportointi ja käyttökokemus taloudenohjausjärjestelmistä on eduksesi.

Liiketoiminnan konsultointi
Pääset olemaan mukana erilaisissa analyyttisissä tehtävissä liiketoiminnan konsultointiprojekteissa. Myös avustaminen PowerPoint-esitysten tekemisessä asiakkaalle ja Excel-taulukoiden laadinta liiketoimintatapausten laskemista varten on osa työtäsi. Tässä tehtävässä sinua auttaa matemaattisen taidot.

Palkkahallinto
Tulet tekemään työtä palkkalaskennan tuotteemme parissa. Pääset kehittämään osaamistasi, osallistumaan kehitys-, käyttöönotto-, koordinointi- ja konsultointitehtäviin. Työssäsi pääset hyödyntämään asiantuntevan tiimin tukea. Aikaisempi kokemus palkkalaskennasta, palkkalaskentajärjestelmistä ja projektinkoordinoinnista katsotaan eduksesi.

Liiketoiminnan kehittäminen
Toimit osana tiimiä, jossa toimitamme palkkahallinnon ohjelmistopalvelua suurille suomalaisille asiakasyrityksille ja -yhteisöille. Tehtävässä toimit liiketoiminnanjohdon tukena. Pääset oppimaan palvelumme kaupallisesta tuotteistuksesta ja hinnoittelusta. Opit myyntiprosessista ja tuotekehityksestä kaupallisen ohjauksen yhteydessä. Tehtävään sovit hyvin, jos olet aidosti kiinnostunut lisensoinnista, hinnoittelusta ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä tuotekehityksestä (Agile / SAFE).

Tämän ilmoituksen traineepaikkojen sijainti on pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Taloudenohjauksen traineena sijaintisi voi olla myös Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Lahdessa ja Oulussa. CGI:llä Työskentelemme joustavasti hybridimallissa, joten traineejakson aikana työnteko on myös joustavaa.

Ilmoitathan hakemuksessasi millä paikkakunnalla sinun olisi mahdollista työskennellä ja kerrothan sinulle sopivan aloitusajankohdan ja Trainee-tehtävän. Sisällytäthän CV:ssa osaamasi eri teknologiat sekä järjestelmät.

Onnistumisesi edellytykset
Toivomme, että olet korkeakouluopintojen loppuvaiheessa. Katsomme eduksi koulutuksen tietojenkäsittelystä, tieto- ja viestintätekniikan opinnoista, kaupallisella alalta, tuotantotaloudesta sekä matemaattisesta ja teknisestä koulutuksesta. Voit olla vastavalmistunut ja kiinnostunut itsesi kehittämisestä monipuolisesti.

Sinulla on intoa ja halua työskennellä monimuotoisessa työyhteisössä, jossa kaikki auttavat toisiaan. Olet joko opintojesi tai aiemman työkokemuksen kautta kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta, mutta ennen kaikkea sinulla on halua kehittää osaamistasi roolissasi.

Tässä tehtävässä onnistut, jos sinulta löytyy:
• Aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työntekoon
• Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
• Kyky hahmottaa kokonaisuuksia, analyyttisyys ja ongelmanratkaisutaidot
• Halu kehittää sekä omia ja tiimin toimintatapoja
• Taito käyttää Microsoft Office 365 -ohjelmia
• Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Miksi CGI?
Future Talent -ohjelma on loistava startti uralle ja yli 70 % ohjelmaan osallistujista jatkaa CGI:llä vakituisena työntekijänä harjoittelujakson jälkeen. Future Talent tarjoaa monelle IT-alalle suuntaavalle opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle sekä vastavalmistuneelle mahdollisuuden päästä sisälle uusiimpiin teknologioihin sekä digitalisaation saralle. CGI nousi vuoden 2023 Universumin opiskelijatutkimuksessa 6. sijalle IT-opiskelijoiden houkuttelevimpien työnantajien listauksessa. Meillä aloittaa vuosittain opiskelijoita ja uransa alussa olevia ammattilaisia, mistä olemme erittäin iloisia.

Kiinnostuitko?
Haku vuoden 2024 Future Talent traineetehtäviin on auki 11.2. asti. Käymme hakemuksia läpi tehtäväkohtaisesti (kuitenkin jo ennen viimeistä hakupäivää) ja rekrytointiprosessin etenemisestä olemme hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Mikäli etenet prosessissa, seuraava vaihe on etähaastattelu tulevan mahdollisen esihenkilösi kanssa. Valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja Future Talent -ohjelmasta löydät urasivuiltamme: https://www.cgi.com/fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Interested in a job?

logo

Job announcement

Työsuhde

Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Others

Kaupunki

Helsinki, Tampere, Turku, Kuopio, Lahti, Oulu

Work location

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

CGI Suomi Oy

Others

Helsinki, Tampere, Turku, Kuopio, Lahti, Oulu

-

-

en_GBEnglish