Future Talent Trainee, Data

Data
Hakuaika päättynyt: 11.02.24
Hakuaika päättyy: 11.02.24

Job description:

Future-Talent-2024_hero-banner-1-5

Future Talent Trainee, Data

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä – ja tuhansien erilaisten uratarinoiden talo. Lisätietoa www.cgi.fi.

Starttaa urasi CGI:llä ja ota askel kohti omaa Future Talent polkuasi!
Future Talent -haussa etsimme Data Engineer -ja tiedolla johtamisen traineita julkishallinnon tiimeihin. Etsimme henkilöä, joka osallistuu tiimin tuella tiedolla johtamisen kyvykkyyden rakentamiseen ja kehittämiseen tietovaraston avulla. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös suurilta osin raporttien laatiminen Power BI -teknologian avulla. Työtehtäväsi voivat vaihdella riippuen siitä, missä tiimissä tulet työskentelemään.

Traineena tulet CGI:lle palkalliseen 4–6 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen, joka alkaa mahdollisimman pian tai sovitusti kevään/kesän 2024 aikana.

Etsimme Data-traineeita Helsinkiin ja Tampereelle. Ilmoitathan hakemuksessasi millä paikkakunnalla sinun olisi mahdollista työskennellä ja kerrothan sinulle sopivan aloitusajankohdan. Sisällytäthän CV:ssa osaamasi eri teknologiat sekä järjestelmät.

Onnistumisesi edellytykset

Toivomme, että olet esimerkiksi tiedolla johtamisen tai ohjelmistotuotannon korkeakouluopintojen loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja kiinnostunut kehittämään itseäsi tiedolla johtamisen ammattilaisena.

Sinulla on intoa ja halua työskennellä monimuotoisessa työyhteisössä, jossa kaikki auttavat toisiaan. Olet joko opintojesi tai aiemman työkokemuksen kautta kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta tietojohtamisen perusteista, tietovarastosta, käsitemallista tai Power BI:sta, mutta ennen kaikkea sinulla on halua kehittää osaamistasi roolissasi.

Tässä tehtävässä onnistut, jos sinulta löytyy:

• Aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työntekoon
• Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
• Kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja asiayhteyksiä, analyyttisyys ja ongelmanratkaisutaidot
• Halu kehittää sekä omia ja tiimin toimintatapoja
• Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Miksi CGI?

Future Talent -ohjelma on loistava startti uralle ja yli 70 % ohjelmaan osallistujista jatkaa CGI:llä vakituisena työntekijänä harjoittelujakson jälkeen. Future Talent tarjoaa monelle IT-alalle suuntaavalle opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle sekä vastavalmistuneelle mahdollisuuden päästä sisälle uusiimpiin teknologioihin sekä digitalisaation saralle. CGI nousi vuoden 2023 Universumin opiskelijatutkimuksessa 6. sijalle IT-opiskelijoiden houkuttelevimpien työnantajien listauksessa. Meillä aloittaa vuosittain opiskelijoita ja uransa alussa olevia ammattilaisia, mistä olemme erittäin iloisia.

Kiinnostuitko?

Haku vuoden 2024 Future Talent traineetehtäviin on auki 11.2. asti. Käymme hakemuksia läpi tehtäväkohtaisesti (kuitenkin jo ennen viimeistä hakupäivää) ja rekrytointiprosessin etenemisestä olemme hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Mikäli etenet prosessissa, seuraava vaihe on etähaastattelu tulevan mahdollisen esihenkilösi kanssa. Valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja Future Talent -ohjelmasta löydät urasivuiltamme: https://www.cgi.com/fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Interested in a job?

logo

Job announcement

Työsuhde

Fixed-term, Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Others

Kaupunki

Helsinki, Tampere

Work location

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

CGI Suomi Oy

Others

Helsinki, Tampere

-

-

en_GBEnglish