Future Talent Trainee, Design

Design
Hakuaika päättynyt: 11.02.24
Hakuaika päättyy: 11.02.24

Job description:

Future-Talent-2024_hero-banner-1-3

Future Talent Trainee, Design

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä – ja tuhansien erilaisten uratarinoiden talo. Lisätietoa www.cgi.fi.

Starttaa urasi CGI:llä ja ota askel kohti omaa Future Talent polkuasi!

Future Talent -haussa etsimme Service Design ja UX/UI Design harjoittelijoita. Tässä tehtävässä pääset kehittämään kokemustasi tuotemuotoilun sekä käyttäjä- ja asiakastutkimusten parista tai osallistumaan digitaalisten palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen muotoilumenetelmiä hyödyntäen. Traineena tulet CGI:lle palkalliseen 4–6 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen. Suurin osa Future Talenteista aloittaa työt keväällä/kesällä 2024.

Etsimme Design traineeta seuraaville paikkakunnille: Helsinki, Tampere. Ilmoitathan hakemuksessasi millä paikkakunnalla sinun olisi mahdollista työskennellä ja kerrothan sinulle sopivan aloitusajankohdan. Sisällytäthän CV:ssa osaamasi eri teknologiat sekä järjestelmät. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa

Lue millaista meillä on työskennellä designerina tästä: https://www.cgi.com/fi/fi/blogi/tiina-ojala-monipuolinen-tyo-designerina-motivoi?__hstc=96285699.d76fdb41d24bcbc7411af62f75b32176.1694178386935.1704976986464.1705037490970.38&__hssc=96285699.1.1705037490970&__hsfp=1416910930&_gl=1*1fzzujg*_ga*NjYwNjA2ODE2LjE3MDMyMjM0NjM.*_ga_LC0YVRL587*MTcwNTAzNjg0OS42MS4xLjE3MDUwMzc0OTAuNjAuMC4w

Onnistumisesi edellytykset
Toivomme, että olet muotoilualan korkeakouluopintojen loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja haluat kehittää itseäsi IT-alan ammattilaisena.

Service Design traineenä olet kerryttänyt harrastuneisuutesi, opintojesi tai aiemman työkokemuksen jo jonkin verran osaamista esimerkiksi muotoilutaidoista, muotoiluajattelusta tai etnografisen tutkimuksen parista.

UX/UI Design traineenä sinulla on jo koulutusta ja kokemusta digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja ohjelmistoista (Figma, Sketch jne). Eduksi katsotaan osaaminen ja kokemus asiakasymmärryksen, fasilitoinnin, datan, analytiikan, ohjelmoinnin, sisältötuotannon tai saavutettavuuden alueelta.

Lisäksi näissä tehtävissä onnistut, jos sinulta löytyy:
• Aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työntekoon
• Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
• Kyky hahmottaa kokonaisuuksia, analyyttisyys ja ongelmanratkaisutaidot
• Halu kehittää sekä omia ja tiimin toimintatapoja
• Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tiimi, johon tulet
CGI:n Innovaatiokeskus kehittää pilviteknologioihin, analytiikkaan, tekoälyyn, automaatioon ja designiin perustuvia uusia palveluja ja ratkaisuja CGI:n asiakkaille Suomessa ja kansainvälisesti. Kasvava asiantuntijaryhmämme koostuu mm. liiketoimintakonsulteista, data-analyytikoista, pilviasiantuntijoista, automaatioasiantuntijoista, tekoälyasiantuntijoista, arkkitehdeistä, kehittäjistä, palvelu- ja prosessimuotoilijoista.

Miksi CGI?
Future Talent -ohjelma on loistava startti uralle ja yli 70 % ohjelmaan osallistujista jatkaa CGI:llä vakituisena työntekijänä harjoittelujakson jälkeen. Future Talent tarjoaa monelle IT-alalle suuntaavalle opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle sekä vastavalmistuneelle mahdollisuuden päästä sisälle uusiimpiin teknologioihin sekä digitalisaation saralle. CGI nousi vuoden 2023 Universumin opiskelijatutkimuksessa 6. sijalle IT-opiskelijoiden houkuttelevimpien työnantajien listauksessa. Meillä aloittaa vuosittain opiskelijoita ja uransa alussa olevia ammattilaisia, mistä olemme erittäin iloisia.

Kiinnostuitko?
Haku vuoden 2024 Future Talent traineetehtäviin on auki 11.2. asti. Käymme hakemuksia läpi tehtäväkohtaisesti (kuitenkin jo ennen viimeistä hakupäivää) ja rekrytointiprosessin etenemisestä olemme hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Mikäli etenet prosessissa, seuraava vaihe on etähaastattelu tulevan mahdollisen esihenkilösi kanssa. Valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja Future Talent -ohjelmasta löydät urasivuiltamme:
https://www.cgi.com/fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Interested in a job?

logo

Job announcement

Työsuhde

Fixed-term, Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Others

Kaupunki

Helsinki, Tampere

Work location

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

CGI Suomi Oy

Others

Helsinki, Tampere

-

-

en_GBEnglish