Future Talent Trainee, Software Development

Software Development
Hakuaika päättynyt: 11.02.24
Hakuaika päättyy: 11.02.24

Job description:

Future-Talent-2024_hero-banner-1-1

Future Talent Trainee, Software Development

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä – ja tuhansien erilaisten uratarinoiden talo. Lisätietoa www.cgi.fi.

Starttaa urasi CGI:llä ja ota askel kohti omaa Future Talent polkuasi!

Future Talent -haussa etsimme Software Development traineeta useampaan eri tiimiin. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan erilaisiin ohjelmistokehityksen työtehtäviin, kuten ylläpitoon, kehitykseen, projekti- tai suunnittelutehtäviin. Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä niin tiimisi kuin myös asiakkaan kanssa.

Haemme tulevaisuuden full stack-, front-end-, back-end-kehittäjiä sekä pilviosaajia. Traineena tulet CGI:lle palkalliseen 4–6 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen. Suurin osa Future Talenteista aloittaa työt keväällä/kesällä 2024.

Etsimme Software Development traineeta seuraaville paikkakunnille: Helsinki, Turku, Tampere, Lappeenranta ja Oulu. Ilmoitathan hakemuksessasi millä paikkakunnalla sinun olisi mahdollista työskennellä ja kerrothan sinulle sopivan aloitusajankohdan. Sisällytäthän CV:ssa osaamasi eri teknologiat sekä järjestelmät. Työskentelemme joustavasti hybridimallilla.

Onnistumisesi edellytykset
Toivomme, että olet esimerkiksi tietojenkäsittelytieteiden, ohjelmistokehityksen tai kaupallisten korkeakouluopintojen loppuvaiheessa tai vastavalmistunut. Sinulla on intoa ja halua työskennellä monimuotoisessa työyhteisössä, jossa kaikki auttavat toisiaan. Olet joko opintojesi tai aiemman työkokemuksen kautta kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta esimerkiksi seuraavista teknologioista:

– Front-end (Javascript, Typescript, Vue, Angular, React, HTML5)
– Back-end (Java, C#, C, C++ Python, Node, .NET Core, ASP.NET)
– Pilviteknologiat (Azure, AWS)
– Tietokannat (SQL, PostgreSQL)
– Konttiteknologiat (Kubernetes)

Tässä tehtävässä onnistut, jos sinulta löytyy:
• Aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työntekoon
• Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
• Kyky hahmottaa kokonaisuuksia, analyyttisyys ja ongelmanratkaisutaidot
• Halu kehittää sekä omia ja tiimin toimintatapoja
• Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Miksi CGI?
Future Talent -ohjelma on loistava startti uralle ja yli 70 % ohjelmaan osallistujista jatkaa CGI:llä vakituisena työntekijänä harjoittelujakson jälkeen. Future Talent tarjoaa monelle IT-alalle suuntaavalle opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle sekä vastavalmistuneelle mahdollisuuden päästä sisälle uusiimpiin teknologioihin sekä digitalisaation saralle. CGI nousi vuoden 2023 Universumin opiskelijatutkimuksessa 6. sijalle IT-opiskelijoiden houkuttelevimpien työnantajien listauksessa. Meillä aloittaa vuosittain opiskelijoita ja uransa alussa olevia ammattilaisia, mistä olemme erittäin iloisia.

Kiinnostuitko?
Haku vuoden 2024 Future Talent traineetehtäviin on auki 11.2. asti. Käymme hakemuksia läpi tehtäväkohtaisesti (kuitenkin jo ennen viimeistä hakupäivää) ja rekrytointiprosessin etenemisestä olemme hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Mikäli etenet prosessissa, seuraava vaihe on etähaastattelu tulevan mahdollisen esihenkilösi kanssa. Valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja Future Talent -ohjelmasta löydät urasivuiltamme: https://www.cgi.com/fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Interested in a job?

logo

Job announcement

Työsuhde

Fixed-term, Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Others

Kaupunki

Helsinki, Turku, Tampere, Lappeenranta ja Oulu

Work location

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

CGI Suomi Oy

Others

Helsinki, Turku, Tampere, Lappeenranta ja Oulu

-

-

en_GBEnglish