ICT-harjoittelija työnohjausjärjestelmän kehittämiseen

Haussa ICT-harjoittelija Jyväskylään
Hakuaika päättynyt: 04.02.24
Hakuaika päättyy: 04.02.24

Job description:

Erillisverkot_henkilostoa_lehtomaki_hanninen3_2019_iso_villerinne-3

Haluatko käyttää osaamistasi turvallisemman Suomen rakentamiseen? Etsimme joukkoomme järjestelmien opastuksesta ja automatisoinnista kiinnostunutta harjoittelijaa kesäksi 2024. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kokea korkeaa turvallisuutta ja toimintavarmuutta priorisoivan ict-toimijan maailma käytännössä ja kehittää taitojasi todellisissa työtilanteissa.

Harjoittelijana työskentelet osana tuotannon tiimiä. Pääset harjoittelun aikana syventymään uuden työnohjausjärjestelmämme kehittämiseen ja käytön tukemiseen työparin ohjauksessa. Teet töitä Erillisverkkojen osaavien ammattilaisten kanssa, joilta saat hyvän perehdytyksen ja tukea työhösi.

Tehtäviisi kuuluu:

– työnohjausjärjestelmän käytön opastusta
– kehittäminen ja ideoiminen liittyen automatisointiin
– muut kiinnostavat tehtävät tuotannon tiimissä.

Hae meille jos:

– opiskelet sopivaa alaa, esimerkiksi tietotekniikkainsinöörin tai IT-tradenomin opinnot antavat hyvät lähtökohdat harjoitteluun
– olet kiinnostunut kehittymään
– pidät työskentelystä tiimissä ja olet myös omatoiminen työtehtävissäsi
– sinulta löytyy asennetta ongelmaratkaisutilanteissa
– eduksi katsotaan Atlassian-tuotteiden tuntemus.

Tarjoamme sinulle:

– ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden parissa
– paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
– työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
– mahdollisuuden vaikuttaa työhösi ja kehitykseesi
– palkallisen harjoittelun, 2000 €/kk, lounas- ja virike-edun sekä mahdollisuuden käyttää tunnin viikossa liikuntaan työajalla
– hyvät työnteon puitteet ja mutkattoman työilmapiirin.

Harjoittelun kesto on toukokuun alusta elokuun loppuun. Työpaikkasi sijoittuu ensisijaisesti Erillisverkkojen Jyväskylän toimipisteelle. Työtä voit tehdä halutessasi myös osittain etänä. Työajat sijoittuvat normaaleihin toimistoaikoihin, ja käytössä on liukuva työaika.

Käy kurkkaamassa viime vuoden harjoittelijoiden ja kesätyöntekijöiden kokemuksia meillä työskentelystä: https://www.erillisverkot.fi/kun-tavanomainen-ei-riita-paras-kesatyo-missa-olen-ollut/

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Hae meille töihin omana itsenäsi!

Teemme turvallisuuskriittistä työtä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysten tarkoitus on en-naltaehkäistä kansallista turvallisuutta vaarantavaa toimintaa. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huu-mausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae harjoittelijaksi täyttämällä hakulomake, liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi su 4.2.2023 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa pe 19.1 klo 13-14 yksikön päällikkö Vesa Järvelä, puh. 040 518 8746 tai kehityspäällikkö Lauri Paukku, puh. 040 169 0560.

Suomen Erillisverkot -konserni tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen.

Suomen Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö. Asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

Tutustu Erillisverkkoihin ja erillisverkkolaisiin osoitteessa www.erillisverkot.fi. Sosiaalisessa mediassa löydät meidät @erillisverkot.

Interested in a job?

EV_tunnus_rgb

Job announcement

Työsuhde

Summer job, Trainee

Palkkaus

2000 €/kk

Sijainti

Central Finland

Kaupunki

Jyväskylä

Work location

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto

Suomen Erillisverkot -konserni

Central Finland

Jyväskylä

Lisätietoa tehtävästä antaa pe 19.1 klo 13-14 yksikön päällikkö Vesa Järvelä, puh. 040 518 8746 tai kehityspäällikkö Lauri Paukku, puh. 040 169 0560.

-

en_GBEnglish