IT-harjoittelija Matkustajainformaatio

IT-harjoittelijaa HSL matkustajainformaatioon
Hakuaika päättynyt: 18.02.24
Hakuaika päättyy: 18.02.24

Job description:

Kiinnostaako sinua, miten teknologian avulla saadaan aikaan sujuvaa ja matkustajaa palvelevaa joukkoliikennettä. Etsimme harjoittelijaa työskentelemään HSL:n matkustajainformaatiojärjestelmäkokonaisuuden parissa.

IT-HARJOITTELIJA

Harjoitteluun kuuluu avustavat tehtävät matkustajainformaatiojärjestelmien ylläpidossa ja kehittämisessä. Tehtäviesi määrittämisessä otetaan huomioon osaamisesi ja sinua kiinnostavat aihealueet.

Tehtävä sijoittuu Matkustajainformaatio ja liikennetuotanto -yksikköön, joka vastaa matkustajainformaation tuotannon, liikenteen ohjauksen, liikenteen häiriöhallinnan, sopimusohjauksen ja liikenteen suunnittelun teknologisista ratkaisuista. Yksikkö vastaa myös Reittioppaan kehittämisestä ja ylläpidosta.

Kyseessä on kuuden kuukauden mittainen määräaikainen harjoittelujakso. Tehtävä soveltuu erinomaisesti harjoittelupaikaksi opintojen loppuvaiheeseen.

Harjoittelun aloituksen ajankohtaa voidaan jonkin verran sovittaa aikataulusi mukaisesti, mutta harjoittelun tulee joka tapauksessa ajoittua kesäkuukausille. Toiveenamme olisi harjoittelun aloittaminen huhtikuussa.

Toivomme sinulta:

– Teknillisen-alan yliopisto-opintoja, joko valmis tutkinto tai loppuvaiheessa olevat opinnot. Voit olla esimerkiksi teekkari pääaineenasi jokin seuraavista: tietotekniikka, automaatio (esim. control/autonomous systems), sähkötekniikka (embedded systems), tietoliikennetekniikka) tai tietojenkäsittelytieteilijä yliopistolta

– Perehtyneisyyttä harrastuksen kautta

– Innostusta joukkoliikennettä ja sitä tukevien teknologisten ratkaisujen kehittämistä kohtaan

– Rohkeutta ja aktiivisuutta tarttua uusiin asioihin.

Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, työsuhdematkalipun, laajan työterveyshuollon, ergonomiset työvälineet, lounasedun sekä tukea vapaa-ajan liikkumiseen ja kulttuuririentoihin. Monipaikkainen työ ja joustava etätyö tukevat sujuvaa työskentelyä.

Tehtävässä maksetaan kuukausipalkkaa, joka on 2300 – 2700 e/kk riippuen suoritettujen opintopisteiden määrästä.

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja opintosuoritusotteesi viimeistään 18.2.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa Matkustajainformaatio ja liikennetuotanto -yksikön päällikkö Krister Karppinen, puh 040 136 9481 tai krister.karppinen@hsl.fi.

Me HSL:ssä mahdollistamme sujuvan arjen ja luomme Helsingin seudun sykkeen ja liikkumisen selkärangan. Reilusti yli puolet Suomen joukkoliikennematkoista tehdään toiminta-alueellamme ja valtaosa asiakkaistamme on sitoutunut kulkemaan kanssamme vuodesta toiseen. Asiakaskokemus ja asiakasymmärrys ovat erottamaton osa kaikkea toimintaamme. Ennakoimme ja uudistamme tulevaisuuden liikkumista maailman muuttuessa ja ratkaisumme perustuvat tietoon ja analytiikkaan.

Interested in a job?

logo_hsl

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

Tehtävässä maksetaan kuukausipalkkaa, joka on 2300 - 2700 e/kk riippuen suoritettujen opintopisteiden määrästä.

Sijainti

Helsinki Metropolitan Area

Kaupunki

Helsinki

Work location

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Helsinki Metropolitan Area

Helsinki

Lisätietoja tehtävästä antaa Matkustajainformaatio ja liikennetuotanto -yksikön päällikkö Krister Karppinen, puh 040 136 9481.

krister.karppinen@hsl.fi

en_GBEnglish