Junior-järjestelmäasiantuntija

Haluatko työskennellä integraatioiden parissa?
Hakuaika päättynyt: 04.02.24
Hakuaika päättyy: 04.02.24

Job description:

Erillisverkot_henkilostoa_lehtomaki_hanninen3_2019_iso_villerinne-6

Ovatko opintosi valmiina ja taskussa kuumottaa korkeakoulututkinto tietojenkäsittelyn tai tietotekniikan alalta?

Meillä on sinulle näköalapaikka tiimissä, jossa tehdään tietojärjestelmäratkaisuja tukemaan turvallisen Suomen rakentamista. Tehtävässäsi perehdyt tietojärjestelmien välisten integraatioiden toteuttamiseen ja kasvat roolissasi ottamaan vastuun integraatioalustan toiminnasta.

Teet päivittäin yhteistyötä osaavien kollegoidesi, kumppaneiden ja eri sidosryhmien kanssa. Tuemme ammatillista kasvamistasi monin eri tavoin.

Hae meille, jos:

– tutkintosi on jo valmis ja olet valmis hyppäämään mukaan huipputiimiin
– opinnoissasi olet tutustunut tietojärjestelmäintegraatioihin
– innostut haasteista ja viihdyt työssä, jossa pääset selvittämään ja ratkaisemaan ongelmia
– olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, työskentelet sujuvasti myös itsenäisesti
– viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti
– tahdot oppia lisää ja kehittää osaamistasi.

Katsomme eduksi, jos yllä olevien lisäksi olet tutustunut API-rajapintoihin ja ymmärrät, että REST ja SOAP ovat muutakin kuin lepoa ja saippuaa.

Tarjoamme sinulle:

– haastavan ja ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden parissa
– paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
– työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
– mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
– hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin – ja muun muassa mahdollisuuden käyttää työajastasi liikuntaan tunnin viikossa vuonna 2024

Toimipisteesi voi sijaita jossain yhtiömme toimipisteessä, ensisijaisesti Jyväskylässä tai Oulussa. Tehtävän luonteen vuoksi sitä tehdään pääosin toimistolla, ajoittain on kuitenkin etätyömahdollisuus.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Hae meille töihin omana itsenäsi!

Teemme turvallisuuskriittistä työtä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysten tarkoitus on en-naltaehkäistä kansallista turvallisuutta vaarantavaa toimintaa. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huu-mausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae meille täyttämällä lomake hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään sunnuntaina 4.2.2024.

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme MPS:n konsultti Hannele Larkovuo p. 0400 714113 tiistaina 23.1. klo 8-10 tai keskiviikkona 31.1. klo 13-17.

Suomen Erillisverkot -konserni tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen.

Suomen Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö. Asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

Tutustu Erillisverkkoihin ja erillisverkkolaisiin osoitteessa www.erillisverkot.fi. Sosiaalisessa mediassa löydät meidät @erillisverkot.

Interested in a job?

EV_tunnus_rgb

Job announcement

Työsuhde

Vakituinen

Palkkaus

-

Sijainti

Central Finland

Kaupunki

Oulu tai Jyväskylä

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto

Suomen Erillisverkot -konserni

Central Finland

Oulu tai Jyväskylä

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme MPS:n konsultti Hannele Larkovuo p. 0400 714113 tiistaina 23.1. klo 8-10 tai keskiviikkona 31.1. klo 13-17.

-

en_GBEnglish