Kaksi harjoittelijaa Systems and Interfaces -tiimiin

Kesäksi Kempille? Haku käynnissä nyt!
Hakuaika päättynyt: 29.02.24
The application period ends: 29.02.24

Job description:

hrkuvat22-nettikoko2000px-5

Hei korkeakouluopiskelija, oletko saavuttanut opintojesi puolivälin tai oletko jo loppusuoralla?

Meillä on tarjolla kaksi houkuttelevaa kesätyöpaikkaa motivoituneille opiskelijoille, jotka ovat suuntautuneet ohjelmistokehitykseen.

Kesätyön ajankohta on sopimuksen mukaan toukokuu – elokuu 2024.

Sulautettu sovelluskehittäjä

Sinulta löytyy intoa sulautettuun ohjelmistokehitykseen C / C++ kielillä, elektroniikkaan ja olet kiinnostunut mikrokontrollereista, mikroprosessoreista sekä reaaliaikakäyttöjärjestelmistä.

Testiautomaatiokehittäjä

Osaat hyvin pythonia ja Robot Frameworkiä ja olet kiinnostunut automaatiotestauksesta. Meillä pääset yhdistämään testit oikeaan rautaan.

Mitä odotamme sinulta?

• Olet vähintään toisen vuoden ohjelmistokehitykseen ja / tai elektroniikkaan suuntautunut korkeakouluopiskelija

• Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia

• Voit työskennellä Kempin tiloissa Lahdessa

Mitä saat, kun liityt Kemppi-tiimiin?

• Arvokkaan mahdollisuuden päästä käsiksi käytännön työhön ja tutustua erilaisiin teknologioihin sekä ohjelmistoarkkitehtuureihin hitsausalalla.

• Erinomaisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään innovatiivisessa tiimissä tuotekehityksen ammattilaisten kanssa.

• Kempillä vankka kokemus ja vakaus yhdistyvät nykyaikaiseen toimintakulttuuriin. Vaikka olemme globaali teknologiayritys, ihmiset tulevat aina ensin. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että osaamisesi kehittyy ja saat meiltä arvokasta työkokemusta tukemaan opintojasi ja tulevaa työuraa.

Kesäksi Kempille!

Jos tunnistat itsesi yllä olevista kuvauksista ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi, lähetä meille hakemuksesi 29.2.2024. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan juuri sinuun!

Lisätietoja tehtävistä antaa Kari Skyttä, Technology Manager, kari.skytta@kemppi.com.

Meistä

Kemppi on teknologia- ja muotoilujohtaja kaarihitsaukseen laitteita valmistavassa teollisuudessa. Olemme sitoutuneet parantamaan hitsauksen laatua ja tuottavuutta valokaaren jatkuvalla kehittämisellä ja työskentelemällä vihreämmän ja tasa-arvoisemman maailman puolesta. Kemppi toimittaa vastuullisia tuotteita, digitaalisia ratkaisuja ja palveluita ammattilaisille teollisuushitsausyrityksistä yksittäisiin urakoitsijoihin. Tuotteiden käytettävyys ja luotettavuus ovat ohjenuoramme.

Kokenut kumppaniverkostomme kattaa yli 70 maata, jotta sen asiantuntemus on aina paikallisesti saatavilla. Kempin pääkonttori sijaitsee Lahdessa ja liikevaihtomme vuonna 2022 oli 195 miljoonaa euroa. Työllistämme lähes 800 asiantuntijaa 16 maassa. Italialainen hitsauspoltinvalmistaja Trafimet Group SpA on osa Kemppi Oy -konsernia.

Interested in a job?

Kemppi-logo

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

Paijat-Hame

Kaupunki

Lahti

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot

Kemppi Oy

Paijat-Hame

Lahti

-

-

en_GBEnglish