Kausi- ja kesätyöntekijöitä elintarviketuotantoon, Mikkeli

Tuotantotyöntekijöitä kausitöihin
Hakuaika päättynyt: 23.03.24
Hakuaika päättyy: 23.03.24

Job description:

Tule maistuviin tuotantotöihin HKScanille!

Etsimme uusia työkavereita elintarviketuotannon työtehtäviin usealle paikkakunnalle! Kiinnostaisiko kausi- tai kesätyöt, jos tuotantotyöntekijämme kertovat mitä olisi luvassa?

Minne töihin ja mitä tekemään?

HKScanille Mikkelin yksikköön elintarvikealan tuotantotöihin. Meiltä voi saada kokoaikaisen kausi- tai kesäduunin esimerkiksi lihajalosteiden tai valmisruokien valmistuksen tai vaikkapa pakkaamon osastoilta. Käytännössä työpäiviin kuuluu erilaisia nopeatempoisia linjastotöitä elintarvikkeiden valmistuksen parissa. Töitä teemme pääosin kahdessa vuorossa, vuoroviikoin aamua ja iltaa + viikonloput aina vapaita! Mikkelin tehdas sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä keskustasta ja parkkipaikkojakin löytyy autoileville. Palkkaus hyvine lisineen on SEL:n työehtosopimuksen mukainen. Noin muutoin meillä on hommissa yhteensä noin parisataa työntekijää ja valmistetaan lukuisia kotijääkaapeistakin tuttuja herkkuja, kuten Karinimen klassikko nuggetit, HK Ohuen ohut ylikypsä saunapalvikinkku, sekä kasvisherkku Boltsit.

Pitääkö olla osaamista tai kokemusta ennakkoon, jotta pärjää kausi- tai kesätöissä HKScanilla?

Ei todellakaan! Kaikki kausi- ja kesätyöntekijät koulutetaan huolella ennen töiden alkua, joten mitään aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta et tarvitse tuotantotöistä. Reippaalla ja motivoituneella asenteella pääsee pitkälle. Hyödyksi on, jos hygieniapassi löytyy, mutta siihenkin meiltä saa koulutuksen tarvittaessa. Ainoina pakollisina edellytyksinä kuitenkin on, että meillä on oltava vähintään 18- vuotias töiden alkaessa ja suomen kielellä on tultava toimeen.

Miksi kausi- tai kesätyöt juuri HKScanilla kannattaa?

Yhtenä ihan superjuttuna on, että me kaikki työntekijät saadaan käyttöömme henkilöstömyymälän edut, eli käytännössä voidaan hankkia meidän omia HKScanin tuotteita tosi hyvään hintaan. Tämän lisäksi meillä on mahdollisuus ruokailla edullisesti omassa henkilöstöravintolassamme. Työntekijöille tarjotaan kattava koulutus työn sisältöön ja tukea on saatavilla esihenkilöiltä ja koko työporukalta tarvittaessa. Monelle on myös tärkeää, että kun kerran tulee meille hommiin, on mahdollisuus tulla seuraavinakin kesinä tai rakentaa pidempääkin uraa meillä.

Millaista porukkaa teillä on työkavereina?

Ihan laidasta laitaan kaikenikäisiä ja erilaisilla taustoilla. Meille sopii hyvin työporukkaan, jos on aktiivinen, oma-aloitteinen ja tiimipelaaja kaikin puolin. Se pitää sanoa, että työ on meillä fyysistä ja jalkojen päällä ollaan päivästä toiseen, joten hyvä yleiskunto on ehdottomasti plussaa. Työyhteisöämme yhdistää myös se, että ollaan kaikki huolellisia ja tarkkoja, koska tehdään töitä kuitenkin elintarvikkeiden parissa. Työturvallisuus, hygienia ja laatu on sellaisia juttuja mistä kaikki pidetään täällä huolta työtehtävästä riippumatta. Meillä HKScanilla henkilöstön hyvinvointi ja työturvallisuus ovat tärkeä osa jokapäiväistä toimintaa ja panostammekin henkilöstön viihtyvyyteen ja siihen, että töihin on kiva tulla joka päivä.

Milloin kausi- tai kesätyöt voi aloittaa ja mihin asti työt jatkuvat?

Osa kausityöntekijöistä aloittaa jo heti alkuvuodesta, mutta suurin osa hyppää remmiin huhti-toukokuun aikana ja tekee aina sinne syyskuun puolille välille asti. Nämä ovat kuitenkin sovittavissa erikseen ja pyritään huomioimaan myös meidän kausi- ja kesätyöntekijöiden omat toiveet aloituksen ja lopetuksen suhteen: muistathan mainita nämä hakemuksessasi.

Miten kesätöihin voi hakea?

Alta voit helposti näpytellä hakemusta meille eteenpäin. Kannattaa tehdä se kuitenkin viimeistään 31.3.2024 mennessä, jotta saa varmistettua kausi- tai kesätyöpaikan hyvissä ajoin. Meidän rekrytointitiimimme on sitten yhteydessä ja juttelee tarkemmin lisää toiveista ja odotuksista kesätyön suhteen. Toivottavasti nähdään kesällä 2024!

Työpaikkana HKScan on savuton. Työn aloitus edellyttää negatiivista salmonellatestitulosta ennen töiden aloitusta, sekä hyväksyttyä terveystarkastusta. Terveystarkastus saattaa sisältää huumausainetestauksen.

Interested in a job?

1200px-HKScan_logo.svg

Job announcement

Työsuhde

Fixed-term

Palkkaus

Elintarvikealan TES

Sijainti

Etela-Savo

Kaupunki

Mikkeli

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Muu

HKScan Finland Oy

Etela-Savo

Mikkeli

-

-

en_GBEnglish