KESÄTYÖ 2024, VALIO JOENSUUN TEHDAS

Tule kesäduuniin Joensuun Valiolle!
Hakuaika päättynyt: 10.03.24
Hakuaika päättyy: 10.03.24

Job description:

Kesatyo_2024_15-5

KESÄTYÖ 2024, VALIO JOENSUUN TEHDAS

Tule työkaveriksi meille, kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä pääset vaikuttamaan toimitusvarmuuteen ja asiakastyytyväisyyteen ja myös siihen mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 50 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä Joensuun tehtaalle (osoite: Meijerintie 1, 80100 Joensuu).

Etsimme Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen. Teet mielelläsi työtä tiimissä kannustavalla ja positiivisella asenteella, myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Olet joustava ja ennakoiva, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ymmärrät tarkkuuden, asiakastyytyväisyyden sekä työturvallisuuden merkityksen työssäsi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Tuemme kehittymistäsi, oppimistasi ja urapolkuasi ja annamme siihen päivittäin eväitä.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3–4 kk touko – syyskuun välillä, painottuen kesä-elokuulle. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä.

Tulevana kesänä Joensuun tehtaalle voidaan palkata kesätöihin myös 2024 vuoden aikana 17 vuotta täyttäviä alan opiskelijoita (esim. logistiikka, elintarvikeala, laborantti, kunnossapito). Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme Joensuun tehtaalla tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista. Osaan tehtävistä voit myös tulla ilman aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, opit tehtävän hyvän perehdytyksemme kautta. Kesätyö sopii myös alanvaihtajille. Kesän aikana saat hyvän näkemyksen siitä, mitä kiinnostavia uramahdollisuuksia elintarvikeala voi tarjota.

Maistuvan kesäduunin lisäksi voimme tarjota sinulle:

– Työpaikan iloisessa ja yhteisöllisessä valiojengissä sekä osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

– Uramahdollisuudet jatkossa, monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta

– Ison yrityksen henkilöstöedut ja kattavat työterveyspalvelut

– Laadukkaat ja turvalliset työvälineet/työvaatteet

– Tehtävän vaativuuden ja kokemuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset vuorolisät

– Vastuulliset ja eettiset arvot, jotka on helppo omaksua: meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tehtaaltamme löytyy myös henkilöstöruokala, jossa voit nauttia työpäivän aikana edullisen ja maistuvan lounaan. Tehdasalueelta löytyy Valmakauppa, josta Valion työntekijät voivat saada alennusta Valion tuotteista. Tehtaalta löytyy myös kuntosali.

HAKUOHJEET: Odotamme jo innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Alamme käsittelemään hakemuksia ja haastattelemaan hakijoita heti haun alettua, kannattaa olla nopea ja laittaa hakemusta tulemaan hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry.

Hyödynnä hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kerro osaamisistasi, miksi juuri sinä olisit sopiva kesäduuniin Valiolle.

Haku on avoinna 10.3.2024 saakka. Viestimme hakuprosessin etenemisestä rekryjärjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtaamme kesätöistä:

– Henkilöstöpäällikkö Pia Marjo / p. 040 6620 091 / to 11.1. klo 13-15.30 tai to 15.2. klo 13.00-15.30.

– Varaston tehtävistä lisätiedot: varastovastaava Antti Pasanen p. 050 3987 527 / to 11.1 klo 13-15, to 8.2 klo 13-15 tai to 7.3 klo 13-15.

– Laborantin tehtävistä lisätiedot: tuotantovastaava Jaana Kosonen, jaana.kosonen@valio.fi tai puhelin 050 3840 328. Yhteydenotto mieluiten sähköpostilla.

– Kunnossapidon tehtävästä lisätiedot sähköpostilla: harri.karvinen@valio.fi

***

Alla esimerkkejä tyypillisimmistä kesätöistä tehtaallamme. Työvuorot vaihtelevat tehtävän mukaan, mainitsethan hakulomakkeella, onko sinun mahdollista tehdä vuorotyötä.

Tuotanto

Valmistuksenohjaus: Valmistuksenohjaajan tehtäviin kuuluvat juuston pakkaukseen ja varastointiin liittyvät työtehtävät ja pääset oppimaan eri pakkauskoneiden käyttöä. Vastaat oman tehtäväsi osalta esimerkiksi tuotantohygieniasta, aistinvaraisesta arvioinnista, näytteenotosta, pesuista sekä raportoinnista. Työ on fyysisesti kuormittavaa vuoro- tai jaksotyötä ja se saattaa sisältää myös viikonlopputyötä ja trukilla ajoa. Arvostamme hakijoissamme oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta työtä kohtaan.

Tuotevalmistus: Tuotevalmistajan työtehtäviin kuuluvat tuotteiden valmistus, tuotteen laadunvarmistus, prosessin pesutapahtumat sekä prosessiin liittyvä raportointi. Työ on keskeytymätöntä vuorotyötä ja työskentelet hygienia-alueella.

Varasto

Varaston kesätöissä pääset tutustumaan varaston erilaisiin työtehtäviin. Vastaat lopputuotteiden sekä materiaalien läpivirtauksesta sekä niihin liittyvistä kirjauksista ja suunnittelusta sekä tuotannossa tarvittavien materiaalien ja lisäaineiden riittävyydestä ja tilauksista. Tehtäviin sisältyy myös trukilla ajoa. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kunnossapito

Kunnossapidon kesätyö on suurimmilta osin kone ja/tai sähköautomaatioasentajan tehtäviä tuotantolaitteiden huolloissa ja korjauksissa. Mahdollisesti myös projekteissa mukana oloa. Kokemus asennus tai kunnossapitotöistä luetaan eduksi mutta oleellisinta on hyvä asenne ja halu oppia. Työt tehdään pääasiassa kokeneemman asentajan työparina.

Laboratorio

Kesätyössä laboratoriossa pääset tekemään laadunvalvonta-analytiikkaa tuotannon prosessi- ja lopputuotenäytteistä. Laboratoriossamme on monipuolista mikrobiologian ja kemian analytiikkaa sekä aistinvaraista arviointia. Edellytämme laborantin tai meijeristin koulutusta. Työ on päivätyötä ma – la välillä.

***

Hakusanat: Kesätyö 2024, Kesäduuni 2024, Vastuullinen Kesäduuni, Kesätyö Joensuu, Kesätyö Pohjois-Karjala

Interested in a job?

Valio_logo

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

Pohjois-Karjala

Kaupunki

Joensuu

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Valio Oy

Pohjois-Karjala

Joensuu

kts. ilmoitus

-

en_GBEnglish