KESÄTYÖ 2024, VALIO LAPINLAHDEN TEHDAS

Tule kesäduuniin Lapinlahden Valiolle!
Hakuaika päättynyt: 10.03.24
Hakuaika päättyy: 10.03.24

Job description:

Kesatyo_2024_15-6

KESÄTYÖ 2024, VALIO LAPINLAHDEN TEHDAS

Tule työkaveriksi meille, kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä pääset vaikuttamaan toimitusvarmuuteen ja asiakastyytyväisyyteen ja myös siihen mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 50 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä Lapinlahden tehtaalle (osoite: Tehtaantie 5, 73100 Lapinlahti).

Etsimme Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen. Teet mielelläsi työtä tiimissä kannustavalla ja positiivisella asenteella, myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Olet joustava ja ennakoiva, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ymmärrät tarkkuuden, asiakastyytyväisyyden sekä työturvallisuuden merkityksen työssäsi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Tuemme kehittymistäsi, oppimistasi ja urapolkuasi ja annamme siihen päivittäin eväitä.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3–4 kk touko – syyskuun välillä, painottuen kesä-elokuulle. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä.

Tulevana kesänä Lapinlahden tehtaalle voidaan palkata kesätöihin myös 2024 vuoden aikana 17 vuotta täyttäviä alan opiskelijoita (esim. logistiikka, elintarvikeala, laborantti, kunnossapito). Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme Lapinlahden tehtaalla tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista. Osaan tehtävistä voit myös tulla ilman aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, opit tehtävän hyvän perehdytyksemme kautta. Kesätyö sopii myös alanvaihtajille. Kesän aikana saat hyvän näkemyksen siitä, mitä kiinnostavia uramahdollisuuksia elintarvikeala voi tarjota.

Maistuvan kesäduunin lisäksi voimme tarjota sinulle:

– Työpaikan iloisessa ja yhteisöllisessä valiojengissä sekä osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

– Uramahdollisuudet jatkossa, monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta

– Ison yrityksen henkilöstöedut ja kattavat työterveyspalvelut

– Laadukkaat ja turvalliset työvälineet/työvaatteet

– Tehtävän vaativuuden ja kokemuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset vuorolisät

– Vastuulliset ja eettiset arvot, jotka on helppo omaksua: meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tehtaaltamme löytyy myös henkilöstöruokala, jossa voit nauttia työpäivän aikana edullisen ja maistuvan lounaan. Lapinlahdelta löytyy myös Valmakauppa, josta Valion työntekijät voivat saada alennusta Valion tuotteista. Tehtaalla toimii myös aktiivinen henkilöstökerho, jonka kautta on mahdollisuutta osallistua joko itse tai yhdessä erilaisiin aktiviteetteihin ja lainata erilaisia harrastevälineitä.

HAKUOHJEET: Odotamme jo innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Alamme käsittelemään hakemuksia ja haastattelemaan hakijoita heti haun alettua, kannattaa olla nopea ja laittaa hakemusta tulemaan hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry.

Hyödynnä hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kerro osaamisistasi, miksi juuri sinä olisit sopiva kesäduuniin Valiolle.

Haku on avoinna 10.3.2024 saakka. Viestimme hakuprosessin etenemisestä rekryjärjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtaamme kesätöistä:

– Henkilöstöpäällikkö Pia Marjo p. 040 6620 091 / to 11.1. klo 13-15.30 tai to 15.2. klo 13.00- 15.30

– Laboratorion kesätöistä lisätiedot: laboratoriovastaavat Marjukka Soininen p. 050 3980 237 ja Marianne Mäki p. 050 3980 348.

***

Alla esimerkkejä tyypillisimmistä kesätöistä tehtaallamme. Työvuorot vaihtelevat tehtävän mukaan, mainitsethan hakulomakkeella, onko sinun mahdollista tehdä vuorotyötä.

Tuotanto

Tuotepakkaus: Tuotepakkauksessa vastaat pakkauskoneiden käytöstä, hallinnasta ja raportoinnista. Vastaat oman tehtäväsi osalta tuotelaadusta, aistinvaraisesta arvioinnista sekä kirjauksista järjestelmiin. Työ on 3-vuorotyötä, sisältäen myös viikonlopputyötä. Työskentelet hygienia-alueella. Arvostamme hakijoissamme ahkeruutta, oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta työtä kohtaan.

Valmistuksenohjaus: Valmistuksen ohjaajana ohjaat ja valvot juusto-/jauheprosessin ja laitteiden toimintaa. Vastaat oman tehtäväsi osalta esimerkiksi tuotantohygieniasta, näytteenotosta sekä raportoinnista. Työ on fyysisesti kuormittavaa vuorotyötä ja se sisältää myös viikonlopputyötä. Arvostamme hakijoissamme oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta työtä kohtaan.

Varasto

Varastonhoitajan kesätöissä pääset tutustumaan varaston erilaisiin työtehtäviin. Vastaat lopputuotteiden sekä materiaalien läpivirtauksesta sekä niihin liittyvistä kirjauksista ja suunnittelusta sekä tuotannossa tarvittavien materiaalien ja lisäaineiden riittävyydestä ja tilauksista. Tehtävissä vaaditaan oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ on vuorotyötä, ja se sisältää myös viikonlopputyötä.

Kunnossapito

Kunnossapidon kesätyö on suurimmilta osin kone ja/tai sähköautomaatioasentajan tehtäviä tuotantolaitteiden huolloissa ja korjauksissa. Mahdollisesti myös projekteissa mukana oloa. Kokemus asennus tai kunnossapitotöistä luetaan eduksi mutta oleellisinta on hyvä asenne ja halu oppia. Työt tehdään pääasiassa kokeneemman asentajan työparina.

Laboratorio

Kesätyössä laboratoriossa pääset tekemään laadunvalvonta-analytiikkaa tuotannon prosessi- ja lopputuotenäytteistä. Laboratoriossamme on monipuolista mikrobiologian ja kemian analytiikkaa sekä aistinvaraista arviointia.

Puhtaanapito

Siistijän kesätöissä pääset oppimaan ylläpito- sekä perussiivousta. Vastaat osastoilla toimisto-, sosiaali- ja tuotantotilojen puhtaanapidosta. Työskentelet 1. ja 2. -hygienia-alueilla. Tehtävässä vaaditaan omatoimisuutta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, tuotannon henkilöstön ja tilojen käyttäjien kanssa. Työssä opit myös käyttämään erilaisia lattianhoito- ja yhdistelmäkoneita sekä erilaisia lattianhoitomenetelmiä.

***

Hakusanat: Kesätyö 2024, Kesäduuni 2024, Vastuullinen Kesäduuni, Kesätyö Lapinlahti, Kesätyö Pohjois-Savo, Kesätyö Savo

Interested in a job?

Valio_logo

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

North Savo

Kaupunki

Lapinlahti

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Valio Oy

North Savo

Lapinlahti

kts. ilmoitus

-

en_GBEnglish