KESÄTYÖ 2024, VALIO SEINÄJOEN TEHDAS

Tule kesäduuniin Seinäjoen Valiolle!
Hakuaika päättynyt: 10.03.24
Hakuaika päättyy: 10.03.24

Job description:

Kesatyo_2024_15-3

KESÄTYÖ 2024, VALIO SEINÄJOEN TEHDAS

Tule työkaveriksi meille, kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä pääset vaikuttamaan toimitusvarmuuteen ja asiakastyytyväisyyteen ja myös siihen mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 50 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä Seinäjoen tehtaalle (osoite: Osmankatu 2, 60320 Seinäjoki)

Etsimme Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen. Teet mielelläsi työtä tiimissä kannustavalla ja positiivisella asenteella, myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Olet joustava ja ennakoiva, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ymmärrät tarkkuuden, asiakastyytyväisyyden sekä työturvallisuuden merkityksen työssäsi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Tuemme kehittymistäsi, oppimistasi ja urapolkuasi ja annamme siihen päivittäin eväitä.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3–4 kk touko – syyskuun välillä, painottuen kesä-elokuulle. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme Seinäjoen tehtaalla vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista. Osaan tehtävistä voit myös tulla ilman aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, opit tehtävän hyvän perehdytyksemme kautta. Kesätyö sopii myös alanvaihtajille. Kesän aikana saat hyvän näkemyksen siitä, mitä kiinnostavia uramahdollisuuksia elintarvikeala voi tarjota.

Maistuvan kesäduunin lisäksi voimme tarjota sinulle:

– Työpaikan iloisessa ja yhteisöllisessä valiojengissä sekä osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

– Uramahdollisuudet jatkossa, monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta

– Ison yrityksen henkilöstöedut ja kattavat työterveyspalvelut

– Laadukkaat ja turvalliset työvälineet/työvaatteet

– Tehtävän vaativuuden ja kokemuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset vuorolisät

– Vastuulliset ja eettiset arvot, jotka on helppo omaksua: meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tehtaaltamme löytyy myös henkilöstöruokala, jossa voit nauttia työpäivän aikana edullisen ja maistuvan lounaan sekä henkilökunnan myymälä.

HAKUOHJEET: Odotamme jo innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Alamme käsittelemään hakemuksia ja haastattelemaan hakijoita heti haun alettua, kannattaa olla nopea ja laittaa hakemusta tulemaan hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry

Hyödynnä hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kerro osaamisistasi, miksi juuri sinä olisit sopiva kesäduuniin Valiolle.

Haku on avoinna 10.3.2024 saakka. Viestimme hakuprosessin etenemisestä rekryjärjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtaamme kesätöistä:

Lisätietoja antavat Seinäjoen tehtaan tuotantopäälliköt, kunnossapitopäällikkö sekä laboratoriovastaava:

Soittoajat:

keskiviikko 3.1.2024 klo 15–16
tiistai 6.2.2024 klo 10–11
perjantai 1.3.2024 klo 12–13
– Tuotantopäällikkö (jauhetehdas) / Sanna-Mari Ala-Ranta / puh. 050 384 0459

– Tuotantopäällikkö (tuoretuotetehdas ja varasto) / Jouko Myllymäki / puh. 050 384 2595

– Tuotantopäällikkö (rasvatehdas) / Juho Vahala / puh. 040 837 6256

– Kunnossapitopäällikkö Joonas Mantere / puh. 050 571 4632

– Laboratoriovastaava Jaana Vuorela / puh. 050 384 1350

***

Alla esimerkkejä tyypillisimmistä kesätöistä tehtaallamme. Työvuorot vaihtelevat tehtävän mukaan, mainitsethan hakulomakkeella, onko sinun mahdollista tehdä vuorotyötä.

Tuotanto

Tuotevalmistuksessa pääset hoitamaan Seinäjoen tehtaalla valmistettavien tuotteiden valmistusta ja varmistat tuotantoprosessin sujuvuuden. Pääset osaltasi huolehtimaan vastuualueen raportoinneista ja kirjauksista eri järjestelmiin sekä osallistumaan laaduntarkkailuun. Tuotevalmistuksen tehtävissä eduksi katsomme kokemuksen meijerialalta ja valmistusprosessista ja toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. meijeri/elintarvikealalta tai prosessitekniikan alalta.

Tuotepakkauksessa ja valmistuksen ohjauksessa pääset oppimaan eri pakkauskoneiden käyttöä. Vastuullasi on esim. koko pakkauskone sekä sen jälkipää. Vastaat oman tehtäväsi osalta tuotelaadusta, aistinvaraisesta arvioinnista sekä kirjauksista järjestelmiin. Monipuolisiin tuotepakkauksen tehtäviin työllistymisessä koulutus tai osaamistaustaa tärkeämpää on reipas ja oppimishaluinen asenne.

Työskentelet työpisteestä riippuen 1. ja 2.-hygienia-alueella/muualla tuotantoprosessissa, joten kiinnität luonnostasi huomiota siisteyteen ja järjestykseen. Tehtävissä vaaditaan ahkeruutta ja tarkkuutta. Lisäksi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, esihenkilöiden ja prosessiohjaajien kanssa. Työssä pystyt myös kehittymään, mm. opettelemalla erilaisia koneita ja niiden käyttöä sekä oppimaan ongelmanratkaisutaitoja.

Varasto

Varastotyöntekijän kesätöissä pääset tutustumaan jakeluvaraston erilaisiin työtehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. asiakkaillemme toimitettavien kuormien keräily ja yhdistely. Tutuksi tulee mm. tavaran vastaanotto ja lähetys, lämpötila ja leimanhallinta. Osalle myös trukilla ajo kuuluu päivittäisiin työtehtäviin. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme monipuolisia varastotehtäviä.

Kunnossapito

Kunnossapidon kesätyö on suurimmilta osin kone ja/tai sähkö-automaatio asentajan tehtäviä tuotantolaitteiden huolloissa ja korjauksissa. Mahdollisesti myös projekteissa mukana oloa. Kokemus asennus tai kunnossapitotöistä luetaan eduksi mutta oleellisinta on hyvä asenne ja halu oppia. Työt tehdään pääasiassa kokeneemman asentajan työparina.

Laboratorio

Seinäjoen aluelaboratoriossa tehdään laadunvarmistusanalytiikkaa Seinäjoen ja Haapaveden tuotantolaitoksille. Laadunvarmistusta tehdään kemian ja mikrobiologian laboratorioissa. Lisäksi Seinäjoen aluelaboratoriossa tuotetaan tuottajia palvelevaa analytiikkaa maito-, rehu- ja utaretulehduslaboratorioissa.

Puhtaanapito

Siistijän kesätöissä pääset oppimaan ylläpito- sekä perussiivousta. Vastaat osastoilla toimisto-, sosiaali- ja tuotantotilojen puhtaanapidosta. Työskentelet 1. ja 2. -hygienia-alueilla. Tehtävässä vaaditaan omatoimisuutta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, tuotannon henkilöstön ja tilojen käyttäjien kanssa. Työssä opit myös käyttämään erilaisia lattianhoito- ja yhdistelmäkoneita sekä erilaisia lattianhoitomenetelmiä. Siistijän kesätyötehtäviin hakeuduttaessa suoritettu hygieniapassi on suuri etu.

***

Hakusanat: Kesätyö 2024, Kesäduuni 2024, Vastuullinen Kesäduuni, Kesätyö Seinäjoki, Kesätyö Pohjanmaa

Interested in a job?

Valio_logo

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

Etela-Pohjanmaa

Kaupunki

Seinäjoki

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Valio Oy

Etela-Pohjanmaa

Seinäjoki

kts. ilmoitus

-

en_GBEnglish