KESÄTYÖ 2024, VALIO SUONENJOEN TEHDAS

Tule kesäduuniin Suonenjoen Valiolle!
Hakuaika päättynyt: 10.03.24
Hakuaika päättyy: 10.03.24

Job description:

Kesatyo_2024_15-2

KESÄTYÖ 2024, VALIO SUONENJOEN TEHDAS

Tule työkaveriksi meille, kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä pääset vaikuttamaan toimitusvarmuuteen ja asiakastyytyväisyyteen ja myös siihen mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 50 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä Suonenjoen tehtaalle (osoite: Mansikkaraitti 24, 77600 Suonenjoki).

Etsimme Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen. Teet mielelläsi työtä tiimissä kannustavalla ja positiivisella asenteella, myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Olet joustava ja ennakoiva, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ymmärrät tarkkuuden, asiakastyytyväisyyden sekä työturvallisuuden merkityksen työssäsi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Tuemme kehittymistäsi, oppimistasi ja urapolkuasi ja annamme siihen päivittäin eväitä.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3–4 kk touko – syyskuun välillä, painottuen kesä-elokuulle. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme Suonenjoen tehtaalla vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista. Osaan tehtävistä voit myös tulla ilman aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, opit tehtävän hyvän perehdytyksemme kautta. Kesätyö sopii myös alanvaihtajille. Kesän aikana saat hyvän näkemyksen siitä, mitä kiinnostavia uramahdollisuuksia elintarvikeala voi tarjota.

Maistuvan kesäduunin lisäksi voimme tarjota sinulle:

– Työpaikan iloisessa ja yhteisöllisessä valiojengissä sekä osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

– Uramahdollisuudet jatkossa, monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta

– Ison yrityksen henkilöstöedut ja kattavat työterveyspalvelut

– Laadukkaat ja turvalliset työvälineet/työvaatteet

– Tehtävän vaativuuden ja kokemuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset vuorolisät

– Vastuulliset ja eettiset arvot, jotka on helppo omaksua: meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tehtaaltamme löytyy viihtyisät taukotilat, jossa voit nauttia työpäivän aikana lounaan tai välipalatuotteita. Tehtaalla on aktiivinen vapaa-ajantoimikunta ja voit lainata erilaisia harrastusvälineitä.

HAKUOHJEET: Odotamme jo innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Alamme käsittelemään hakemuksia ja haastattelemaan hakijoita heti haun alettua, kannattaa olla nopea ja laittaa hakemusta tulemaan hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry

Hyödynnä hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kerro osaamisistasi, miksi juuri sinä olisit sopiva kesäduuniin Valiolle.

Haku on avoinna 10.3.2024 saakka. Viestimme hakuprosessin etenemisestä rekryjärjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtaamme kesätöistä:

– Resurssisuunnittelija Riina Kallanto / p. 050 384 0080

– Henkilöstöpäällikkö Marja Nevalainen / p. 050 384 1160

***

Alla esimerkkejä tyypillisimmistä kesätöistä tehtaallamme. Työvuorot vaihtelevat tehtävän mukaan, mainitsethan hakulomakkeella, onko sinun mahdollista tehdä vuorotyötä.

Tuotanto

Työskentelet valmistuksessa, pakkauksessa ja varastotehtävissä. Vastuullasi on esim. kaikki pakkauksen tehtävät tai tuotteen valmistus. Vastaat oman tehtäväsi osalta tuotelaadusta ja kirjauksista järjestelmiin.

Työskentelet tuotantoprosesseissa, joten kiinnität luonnostasi huomiota siisteyteen ja järjestykseen. Tehtävässä vaaditaan ahkeruutta ja tarkkuutta. Lisäksi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja jämäkkä. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon ja esihenkilöiden kanssa. Työssä pystyt myös kehittymään, mm. opettelemalla erilaisia koneita ja niiden käyttöä sekä oppimaan ongelmanratkaisutaitoja.

Varasto/pihatrukki

Pihatrukkikuljettajan kesätöissä pääset tutustumaan erilaisiin työtehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. tuotannon materiaalitarpeista huolehtiminen, kuormien vastaanotto ja lastaus, kirjaukset järjestelmiin ja näytteenotot. Huolehdit myös Varastojen / Piha-alueiden siisteydestä ja järjestyksestä. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kunnossapito

Kunnossapidon kesätyö on suurimmilta osin kone ja/tai sähkö-automaatio asentajan tehtäviä tuotantolaitteiden huolloissa ja korjauksissa. Mahdollisesti myös projekteissa mukana oloa. Kokemus asennus tai kunnossapitotöistä luetaan eduksi mutta oleellisinta on hyvä asenne ja halu oppia. Työt tehdään pääasiassa kokeneemman asentajan työparina.

Laboratorio/tuotekehitys

Tuotantolaitoksissa laborantin kesätöissä pääset tekemään esim. tuotantoprosessin aikana tapahtuvaa ja lopputuotteiden laadunvalvontaa sekä muita laatujärjestelmän mukaisia laadunvalvontatehtäviä. Ja myös mikrobiologisia, kemiallisia sekä aistinvaraisia analyyseja.

Suonenjoen tehtaalla on lisäksi tarjolla tuotekehityksen kesätöitä. Pääset tekemään monipuolisia tuotekehityksen tehtäviä mm. tuotekehitysnäytteiden valmistaminen, arvioiminen ja asiakkaille lähettäminen, mukaan lukien näytteiden tuotetiedot sekä osallistumaan Hillotehtaan tuotteiston aistinvaraiseen arviointiin.

***

Hakusanat: Kesätyö 2024, Kesäduuni 2024, Vastuullinen Kesäduuni, Kesätyö Suonenjoki, Kesätyö Savo

Interested in a job?

Valio_logo

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

North Savo

Kaupunki

Suonenjoki

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Valio Oy

North Savo

Suonenjoki

kts. ilmoitus

-

en_GBEnglish