KESÄTYÖ 2024, VALIO TURENGIN TEHDAS

Tule kesäduuniin Turengin Valiolle!
Hakuaika päättynyt: 10.03.24
Hakuaika päättyy: 10.03.24

Job description:

Kesatyo_2024_15-10

KESÄTYÖ 2024, VALIO TURENGIN TEHDAS

Tule työkaveriksi meille, kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä pääset vaikuttamaan toimitusvarmuuteen ja asiakastyytyväisyyteen ja myös siihen mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 50 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä Turengin tehtaalle (osoite: Koulutie 3, 14201 Turenki).

Etsimme Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen. Teet mielelläsi työtä tiimissä kannustavalla ja positiivisella asenteella, myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Olet joustava ja ennakoiva, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ymmärrät tarkkuuden, asiakastyytyväisyyden sekä työturvallisuuden merkityksen työssäsi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Tuemme kehittymistäsi, oppimistasi ja urapolkuasi ja annamme siihen päivittäin eväitä.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3–4 kk touko – syyskuun välillä, painottuen kesä-elokuulle. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme Turengin tehtaalla tuotannon tehtävissä vähintään 18 vuoden ikää. Puhtaanapidon tehtävässä voi työskennellä myös 17-vuotias. Tehtävän hoitamisen kannalta hakijalla pitää olla riittävä suomen kielen taito. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista. Osaan tehtävistä voit myös tulla ilman aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, opit tehtävän hyvän perehdytyksemme kautta. Kesätyö sopii myös alanvaihtajille. Kesän aikana saat hyvän näkemyksen siitä, mitä kiinnostavia uramahdollisuuksia elintarvikeala voi tarjota.

Maistuvan kesäduunin lisäksi voimme tarjota sinulle:

– Työpaikan iloisessa ja yhteisöllisessä valiojengissä sekä osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

– Uramahdollisuudet jatkossa, monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta

– Ison yrityksen henkilöstöedut ja kattavat työterveyspalvelut

– Laadukkaat ja turvalliset työvälineet/työvaatteet

– Tehtävän vaativuuden ja kokemuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset vuorolisät

– Vastuulliset ja eettiset arvot, jotka on helppo omaksua: meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

HAKUOHJEET: Odotamme jo innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Alamme käsittelemään hakemuksia ja haastattelemaan hakijoita heti haun alettua, kannattaa olla nopea ja laittaa hakemusta tulemaan hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry.

Hyödynnä hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kerro osaamisistasi, miksi juuri sinä olisit sopiva kesäduuniin Valiolle.

Haku on avoinna 10.3.2024 saakka. Viestimme hakuprosessin etenemisestä rekryjärjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtaamme kesätöistä:

Tuotantopäällikkö Sauli Katavisto, puh. 050 384 1098 / 19.12.2023 klo. 12–13, 25.1.2024 klo. 12–13 sekä 27.2.2024 klo. 13–14.

***

Alla esimerkkejä tyypillisimmistä kesätöistä tehtaallamme. Työvuorot vaihtelevat tehtävän mukaan, mainitsethan hakulomakkeella, onko sinun mahdollista tehdä vuorotyötä.

Tuotanto

Tuotannon kesätöissä pääset oppimaan eri pakkauskoneiden käyttöä, massanvalmistusta, tai tuotevalmistusta. Vastuullasi on pakkauskone tai muut prosessilaitteistot ja vastaat oman tehtäväsi osalta tuotelaadusta sekä aistinvaraisesta arvioinnista.

Työskentelet I -hygienia-alueella/muualla tuotantoprosessissa, joten kiinnität luonnostasi huomiota siisteyteen ja järjestykseen. Tehtävässä vaaditaan ahkeruutta ja tarkkuutta. Lisäksi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja jämäkkä. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, esihenkilöiden ja asiantuntijoiden kanssa. Työssä pystyt myös kehittymään, mm. opettelemalla erilaisia koneita ja niiden käyttöä sekä oppimaan ongelmanratkaisutaitoja.

Varasto

Varastotyöntekijän kesätöissä pääset tutustumaan jälkipakkauksen, materiaali-, raaka-aine ja tuotevaraston erilaisiin työtehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. jälkipakkauskoneiden käyttö ja vastaat tukkupakkauksen laadusta. Varastotyötehtävät sisältävät varaston hallintaan liittyviä töitä ja kirjauksia, myös trukilla ajo kuuluu päivittäisiin työtehtäviin.

Työskentelet 2 -hygienia-alueella, joten kiinnität luonnostasi huomiota siisteyteen ja järjestykseen. Tehtävässä vaaditaan ahkeruutta ja tarkkuutta. Lisäksi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja jämäkkä. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. koneenhoitajien, kunnossapidon, esihenkilöiden ja asiantuntijoiden kanssa. Työssä pystyt myös kehittymään, mm. opettelemalla erilaisia koneita ja niiden käyttöä sekä oppimaan ongelmanratkaisutaitoja.

Puhtaanapito

Siistijän kesätöissä pääset oppimaan ylläpito- sekä perussiivousta. Vastaat osastoilla toimisto-, sosiaali-ja tuotantotilojen puhtaanapidosta. Työskentelet 1. ja 2. -hygienia-alueilla. Tehtävässä vaaditaan omatoimisuutta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, tuotannon henkilöstön ja tilojen käyttäjien kanssa. Työssä opit myös käyttämään erilaisia lattianhoito- ja yhdistelmäkoneita sekä erilaisia lattianhoitomenetelmiä.

***

Hakusanat: Kesätyö 2024, Kesäduuni 2024, Vastuullinen Kesäduuni, Kesätyö Turenki, Kesätyö Kanta- Häme

Interested in a job?

Valio_logo

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

Kanta-Hame

Kaupunki

Turenki

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Valio Oy

Kanta-Hame

Turenki

kts. ilmoitus

-

en_GBEnglish