KESÄTYÖ 2024, VALIO TURUN TEHDAS

Tule kesäduuniin Turun Valiolle!
Hakuaika päättynyt: 10.03.24
Hakuaika päättyy: 10.03.24

Job description:

Kesatyo_2024_15-4

KESÄTYÖ 2024, VALIO TURUN TEHDAS

Valion Turun tehtaalla valmistetaan kasvipohjaisia Planti-tuotteita. Tehdas on ollut toiminnassa jo 20 vuotta, mutta siirtyi Valion omistukseen syksyllä -23.

Tule työkaveriksi meille, kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä pääset vaikuttamaan toimitusvarmuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja myös siihen, mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 50 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä tuotantotehtäviin Turun tehtaalle Rieskalähteentielle. Työ on vegaanisten tuotteiden valmistusta tai pakkausta.

Etsimme Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen. Teet mielelläsi työtä tiimissä kannustavalla ja positiivisella asenteella, myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Olet joustava ja ennakoiva, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ymmärrät tarkkuuden, asiakastyytyväisyyden sekä työturvallisuuden merkityksen työssäsi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Tuemme kehittymistäsi, oppimistasi ja urapolkuasi ja annamme siihen päivittäin eväitä.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3–4 kk touko – syyskuun välillä, painottuen kesä-elokuulle. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme Turun tehtaalla kaikissa tehtävissä vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista.

Maistuvan kesäduunin lisäksi voimme tarjota sinulle:

– Työpaikan iloisessa ja yhteisöllisessä valiojengissä sekä osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

– Uramahdollisuudet jatkossa, monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta

– Ison yrityksen henkilöstöedut ja kattavat työterveyspalvelut

– Laadukkaat ja turvalliset työvälineet/työvaatteet

– Vastuulliset ja eettiset arvot, jotka on helppo omaksua: meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

HAKUOHJEET: Odotamme jo innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Alamme käsittelemään hakemuksia ja haastattelemaan hakijoita heti haun alettua, kannattaa olla nopea ja laittaa hakemusta tulemaan hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry.

Hyödynnä hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kerro osaamisistasi, miksi juuri sinä olisit sopiva kesäduuniin Valiolle.

Lisätietoa tehtaamme kesätöistä: työnjohtaja Petteri Karjala / pe 29.12.2023 ja pe 12.1.2024 klo 12-14 puh. 044 3200 386.

Haku on avoinna 10.3.2024 saakka. Viestimme hakuprosessin etenemisestä rekryjärjestelmän kautta.

Hakusanat: Kesätyö 2024, Kesäduuni 2024, Vastuullinen Kesäduuni, Kesätyö Turku, Kesätyö Varsinais-Suomi

Interested in a job?

Valio_logo

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

Southwest Finland

Kaupunki

Turku

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Valio Oy

Southwest Finland

Turku

kts. ilmoitus

-

en_GBEnglish