KESÄTYÖ 2024, VALIO VANTAAN TEHDAS

Tule kesäduuniin Vantaan Valiolle!
Hakuaika päättynyt: 10.03.24
Hakuaika päättyy: 10.03.24

Job description:

Kesatyo_2024_15-7

KESÄTYÖ 2024, VALIO VANTAAN TEHDAS

Tule työkaveriksi meille, kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä pääset vaikuttamaan toimitusvarmuuteen ja asiakastyytyväisyyteen ja myös siihen, mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 50 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä Vantaan tehtaalle (osoite: Fazerintie 2, 01230 Vantaa)

Etsimme Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen. Teet mielelläsi työtä tiimissä kannustavalla ja positiivisella asenteella, myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Olet joustava ja ennakoiva, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ymmärrät tarkkuuden, asiakastyytyväisyyden sekä työturvallisuuden merkityksen työssäsi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Tuemme kehittymistäsi, oppimistasi ja urapolkuasi ja annamme siihen päivittäin eväitä.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3–4 kk touko – syyskuun välillä, painottuen kesä-elokuulle. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme Vantaan tehtaalla kaikissa tehtävissä vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista. Osaan tehtävistä voit myös tulla ilman aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, opit tehtävän hyvän perehdytyksemme kautta. Kesätyö sopii myös alanvaihtajille. Kesän aikana saat hyvän näkemyksen siitä, mitä kiinnostavia uramahdollisuuksia elintarvikeala voi tarjota.

Maistuvan kesäduunin lisäksi voimme tarjota sinulle:

– Työpaikan iloisessa ja yhteisöllisessä valiojengissä sekä osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

– Uramahdollisuudet jatkossa, monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta

– Ison yrityksen henkilöstöedut ja kattavat työterveyspalvelut

– Laadukkaat ja turvalliset työvälineet/työvaatteet

– Tehtävän vaativuuden ja kokemuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset vuorolisät

– Vastuulliset ja eettiset arvot, jotka on helppo omaksua: meille vastuullisuus on työtä ympäristön,

yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tehtaaltamme löytyy myös henkilöstöruokala, jossa voit nauttia työpäivän aikana edullisen ja maistuvan lounaan sekä henkilökunnan myymälä.

HAKUOHJEET: Odotamme jo innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Alamme käsittelemään hakemuksia ja haastattelemaan hakijoita heti haun alettua, kannattaa olla nopea ja laittaa hakemusta tulemaan hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry.

Hyödynnä hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kerro osaamisistasi, miksi juuri sinä olisit sopiva kesäduuniin Valiolle.

Haku on avoinna 10.3.2024 saakka. Viestimme hakuprosessin etenemisestä rekryjärjestelmän kautta.

Soittoajat eri tehtäviin:

Tuotanto: 10.1. klo 13-14 ja 14.2. klo 13-14 / tuotantovastaava Toni Kiias p. 050 477 1052

Varasto: 10.1., 24.1. tai 7.2. klo 10-12 / varastovastaava Timo Runne p. 050 384 1032 ja toimitussuunnittelija Petrus Piispanen p. 044 330 3015

***

Alla esimerkkejä tyypillisimmistä kesätöistä tehtaallamme. Työvuorot vaihtelevat tehtävän mukaan, mainitsethan hakulomakkeella, onko sinun mahdollista tehdä vuorotyötä.

Tuotanto

Tuotepakkaus: Elintarviketyöntekijän tehtäviin kuuluvat juuston pakkaukseen liittyvät työtehtävät ja pääset oppimaan eri pakkauskoneiden käyttöä. Vastaat omalta osaltasi esimerkiksi tuotantohygieniasta, aistinvaraisesta arvioinnista, näytteenotosta, pesuista sekä raportoinnista. Työ on fyysisesti kuormittavaa 2-vuorotyötä ja se saattaa sisältää myös viikonlopputyötä ja trukilla ajoa. Arvostamme hakijoissamme oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta työtä kohtaan.

Tuotevalmistus: Tuotevalmistajana vastaat itsenäisesti keittoprosessin ohjauksesta sulatejuuston valmistusprosessissa tuotanto-ohjelmien ja laatusuunnitelmien mukaisesti. Tuotevalmistaja tekee tiivistä yhteistyötä pakkaamon ja massanvalmistuksen sekä kunnossapidon ja kiertopesijöiden kanssa. Työssä tarvitaan vastuullista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin, sekä valmiutta fyysiseen 2-vuorotyöhön.

Työskentelet I -hygienia-alueella/muualla tuotantoprosessissa, joten kiinnität luonnostasi huomiota siisteyteen ja järjestykseen. Tehtävässä vaaditaan ahkeruutta ja tarkkuutta. Lisäksi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja jämäkkä. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, esihenkilöiden ja prosessiohjaajien kanssa. Työssä pystyt myös kehittymään, mm. opettelemalla erilaisia koneita ja niiden käyttöä sekä oppimaan ongelmanratkaisutaitoja.

Varasto

Tarjoamme monipuolisia varastotehtäviä. Varastotyöntekijän kesätöissä pääset tutustumaan jakeluvaraston erilaisiin työtehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. asiakkaillemme toimitettavien kuormien keräily ja yhdistely. Tutuksi tulee puheohjattu äänikeräily, tavaran vastaanotto ja lähetys, lämpötila ja leimanhallinta sekä osalle myös trukilla ajo kuuluu päivittäisiin työtehtäviin. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ on vuorotyötä.

Kunnossapito

Kunnossapidon kesätyö on suurimmilta osin kone ja/tai sähkö-automaatio asentajan tehtäviä tuotantolaitteiden huolloissa ja korjauksissa. Mahdollisesti myös projekteissa mukana oloa. Kokemus asennus tai kunnossapitotöistä luetaan eduksi mutta oleellisinta on hyvä asenne ja halu oppia. Työt tehdään pääasiassa kokeneemman asentajan työparina. Tarjolla myös avustavia kiinteistökunnossapitotehtäviä ja pihatöitä (nurmen leikkuu, pihan siisteys ja jätehuolto jne.)

Laboratorio

Tuotantolaitoksissa laborantin kesätöissä pääset tekemään esim. tuotantoprosessin aikana tapahtuvaa ja lopputuotteiden laadunvalvontaa sekä muita laatujärjestelmän mukaisia laadunvalvontatehtäviä. Ja myös mikrobiologisia, kemiallisia sekä aistinvaraisia analyyseja.

***

Näiden lisäksi työllistämme yksittäisiä työntekijöitä esim. henkilöstöravintolan, vaate- ja tarvikevaraston sekä henkilökuntamyymälän kesätöihin.

Hakusanat: Kesätyö 2024, Kesäduuni 2024, Vastuullinen Kesäduuni, Kesätyö Vantaa, Kesätyö Helsinki, Kesätyö Espoo

Interested in a job?

Valio_logo

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

Helsinki Metropolitan Area

Kaupunki

Vantaa

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Valio Oy

Helsinki Metropolitan Area

Vantaa

kts. ilmoitus

-

en_GBEnglish