Kesätyöntekijä Welding Services -tiimiin

Kesäksi Kempille? Etsimme Lahteen kesätyöntekijää
Hakuaika päättynyt: 29.02.24
The application period ends: 29.02.24

Job description:

Burt-Mike-2-w

Haemme Kempille Lahteen tuotekehityksen hitsauspalvelutiimiin hitsausinsinööriharjoittelijaa

Mistä on kyse?

Pääset työskentelemään asiakaspalvelutiimimme hitsausammattilaisten kanssa. Työssäsi tutustut MIG/MAG-, TIG- ja puikkohitsaukseen sekä pääset pureutumaan asiakkaidemme hitsauskysymyksiin ja -haasteisiin. Työhösi kuuluu myös hitsaamomme päivittäiset työt ja niissä avustaminen, kuten vierailut, hitsaustestien esivalmistelut yms. työt. Tämän lisäksi tuotat/valmistelet hitsausoppimateriaalia asiakasportaaliimme.

Kesätyön ajankohdaksi soveltuu toukokuu-syyskuu 2024 sopimuksen mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

– Hitsaus- tai konetekniikan korkeakouluopintoja. Voit olla myös ensimmäisen vuoden opiskelija
– Kiinnostusta hitsausalaan
– Ryhmätyötaitoja
– Oma-aloitteisuutta ja motivoitunutta asennetta
– Suomen ja englannin kielitaitoa.

Mitä saat, kun liityt Kemppi-tiimiin?

Tarjoamme sinulle, hitsauksesta/konetekniikasta kiinnostuneelle opiskelijalle, mielenkiintoisen kesätyöpaikan, jossa pääset tutustumaan Kempin uusimpiin hitsauslaitteisiin ja tekemään niillä erilaisia hitsauskokeita.

Kempillä vankka kokemus ja vakaus yhdistyvät nykyaikaiseen toimintakulttuuriin. Vaikka olemme globaali teknologiayritys, ihmiset tulevat aina ensin. Pääset mukaan positiiviseen työporukkaan, joka koostuu tuotekehityksen ammattilaisista. Meille on tärkeää, että pääset kehittämään tuotteidemme lisäksi myös itseäsi ja saat hyvää työkokemusta opiskelusi tueksi.

Kesäksi Kempille!

Lähetä hakemuksesi 29.2.2024 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Reetta Verho, Manager, Welding Services, reetta.verho@kemppi.com, p. 044 2899 650.

Meistä

Kemppi on teknologia- ja muotoilujohtaja kaarihitsaukseen laitteita valmistavassa teollisuudessa. Olemme sitoutuneet parantamaan hitsauksen laatua ja tuottavuutta valokaaren jatkuvalla kehittämisellä ja työskentelemällä vihreämmän ja tasa-arvoisemman maailman puolesta. Kemppi toimittaa vastuullisia tuotteita, digitaalisia ratkaisuja ja palveluita ammattilaisille teollisuushitsausyrityksistä yksittäisiin urakoitsijoihin. Tuotteiden käytettävyys ja luotettavuus ovat ohjenuoramme.

Kokenut kumppaniverkostomme kattaa yli 70 maata, jotta sen asiantuntemus on aina paikallisesti saatavilla. Kempin pääkonttori sijaitsee Lahdessa ja liikevaihtomme vuonna 2022 oli 195 miljoonaa euroa. Työllistämme lähes 800 asiantuntijaa 16 maassa. Italialainen hitsauspoltinvalmistaja Trafimet Group SpA on osa Kemppi Oy -konsernia.

Kemppi – Designed for welders

Interested in a job?

Kemppi-logo

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

Paijat-Hame

Kaupunki

Lahti

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Kemppi Oy

Paijat-Hame

Lahti

-

-

en_GBEnglish