Kesätyöntekijöitä Wipak Nastolaan

Kesätyöhön Wipakille
Hakuaika päättynyt: 18.02.24
Hakuaika päättyy: 18.02.24

Job description:

933A0619-2

Haluatko olla osa joustopakkausteollisuuden muutosta?

Etsimme kesäksi 2024 useita kymmeniä uusia wipaklaisia, jotka suhtautuvat intohimoisesti muutokseen ja vaikuttamiseen. Meillä pääset työskentelemään joustopakkausteollisuuden ytimessä mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa. Ja mikä parasta – teet sen huippuammattilaisten ja mahtavien työkavereiden ympäröimänä.

Tarjoamme työtehtäviä niin tuotannon kuin tuotannon tukitehtävien parista. Kesätyöntekijöitä haemme mm.

eri osastoille koneenhoitajaksi tai avustaviin tehtäviin
logistiikan tehtäviin
kunnossapitoon
Lisäksi palkkaamme kesätyöntekijöitä erilaisiin asiantuntijatehtäviin, kuten kunnossapidon esihenkilöksi, vuorotyönjohtoon, tuotannonsuunniteluun, ostoon, asiakaspalveluun, laboratorioon sekä kuljetussuunnitteluun.

Kesätyöt alkavat viimeistään toukokuussa ja jatkuvat elo-syyskuulle. Työsuhteen aloitus ja kesto sovitaan erikseen tehtävän mukaan. Hakuilmoitusta täyttäessäsi pääset valitsemaan kaikki tehtävät, joista olet kiinnostunut juttelemaan kanssamme lisää.

Mitä me odotamme sinulta?

Toivomme, että olet positiivinen, reipas ja valmis oppimaan uutta. Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, joten odotamme, että omaksut turvallisuusajattelun osaksi päivittäistä toimintaasi. Vaikka tekniikan alan opinnot tai kokemus tehdasympäristössä työskentelystä ovat plussaa, painotamme eniten asennetta ja halua oppia uutta. Et tarvitse pitkää ansioluetteloa päästäksesi osaksi huippujengiämme: asenteesi on kaikista tärkein valttikorttisi!

Mikäli olet kiinnostunut tuotannon ja logistiikan tehtävistä, huomioithan, että edellytämme valmiutta vuorotyöhön. Työskentelemme pääsääntöisesti kolmessa vuorossa ja tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää ja suomen kielen taitoa tuotannon tehtävissä.

Miksi Wipak?

Wipak on joustopakkausalan edelläkävijä, joka luo muutosta innovaatioillaan. Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää huomista!

Nastolan ja Valkeakosken tehtaamme ovat osa globaalia tiimiämme, jossa ideoitasi arvostetaan, ammatillista kasvuasi tuetaan ja työlläsi on oikeasti merkitystä. Toimimme arvojemme mukaisesti: luottamus, yhdessä tekeminen, vastuullisuus ja rohkeus ovat meille kaikkea muuta kuin korulauseita. Tyytyväinen henkilöstömme on tärkein voimavaramme, joten turvallisuuttasi, kehittymistäsi ja hyvinvointiasi ei vain arvosteta – ne ovat kulttuurimme ytimessä.

Meille on tärkeää, että kesäsi on onnistunut. Siksi saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen tehtäviisi päästen osaksi kannustavaa ja ammattitaitoista työporukkaasi. Ja hei, muistathan: hyvin hoidettu kesätyö voi poikia mielenkiintoisia mahdollisuuksia myös tulevaisuudessa!

Pääset tutustumaan tarkemmin meihin ja Wipakilla työskentelyyn osoitteessa www.wipak.com/careers.

Kiinnostuitko? Mahtavaa!

Uskomme, että tehtävämme antavat erinomaisen tilaisuuden tutustua pakkaus- sekä prosessiteollisuuteen, joten nyt on oikea hetki toimia ripeästi ja jättää hakemus jo tänään! Hakuaika päättyy 18.2.2024. Rekrytointiprosessiimme kuuluu terveystarkastus sekä huumausainetesti.

Huomioithan, että tulet saamaan sähköpostiisi videohaastattelukysymyksen, johon toivomme sinun vastaavan. Viestissä löydät ohjeet videoon vastaamiseksi.

Interested in a job?

wihuri-logo-vaaka-contact-forum

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

TES

Sijainti

Paijat-Hame

Kaupunki

Lahti, Nastola

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Wihuri Group

Paijat-Hame

Lahti, Nastola

-

-

en_GBEnglish