Kesätyöt ohjelmistosuunnitteluun

Tule kehittämään terveysteknologian tulevaisuutta!
Hakuaika päättynyt: 29.02.24
The application period ends: 29.02.24

Job description:

tyontekija

Tule kehittämään terveysteknologian tulevaisuutta meille Planmeca Groupiin!

Haemme nyt terveysteknologiasta innostuneita koodari-opiskelijoita kesätöihin ohjelmistosuunnittelun pariin. Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, joten voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin. Moni opiskelija on jatkanut meillä myös lopputyön ja myöhemmin vakituisen työsuhteen merkeissä, joten Planmeca Group saattaa tarjota sinulle haasteita myös pidemmälläkin aikavälillä.

Meillä on nyt tarjolla ohjelmistosuunnittelun kesätöitä useassa eri tuotekehityksen tiimissämme. Kattavaan tuotevalikoimaamme kuuluvat digitaaliset hammashoitokoneet, monipuoliset 2D- ja 3D-röntgenlaitteet, CAD/CAM-tuotteet, tuotteita tukevat ohjelmistoratkaisut, kuvantamislaitteet ja varusteet mammografiaan sekä ortopediseen kuvantamiseen.

Ohjelmointikieliämme ovat pääsääntöisesti Java, C ja C++. Meillä pääset tekemään esimerkiksi moottoriohjauksia, kuvanprosessointia, IoT:tä, kerneleitä, algoritmikehitystä tai käyttöliittymiä, oman erikoisosaamisesi mukaan.

Käy tutustumassa meihin ja tuotteisiimme tarkemmin kotisivujemme kautta: http://www.planmeca.com/fi/

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen dynaamisessa työyhteisössä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 29.2.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Samalla hakemuksella haetaan kaikkien Planmeca Groupin yritysten vastaaviin tehtäviin. Kerro myös mille ajalle haet kesätöitä.

Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytointien etenemisestä. Suuren hakijamäärän vuoksi emme valitettavasti voi vastaanottaa tiedusteluja.

Interested in a job?

PM_group

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

Helsinki Metropolitan Area

Kaupunki

Helsinki

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Planmeca Group

Helsinki Metropolitan Area

Helsinki

-

-

en_GBEnglish