Liikuntapalvelut/Uimavalvoja

Tule töihin liikuntapalveluihin!
Hakuaika päättynyt: 29.02.24
The application period ends: 29.02.24

Job description:

Haluatko päästä kohtaamaan eri-ikäisiä ihmisiä erilaisissa liikunnallisissa toimintaympäristöissä? Haemme Vantaan liikunnan palvelualueelle työntekijöitä erilaisiin määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Avoinna olevat työpaikkamme löydät kaupungin verkkosivuilta vantaarekry.fi. Avoimia työpaikkoja haetaan sähköisen Laura-rekrytointijärjestelmän kautta, mutta tarjolla on myös lyhyempiä keikkatöitä, jotka eivät näy Laura-rekrytointi-järjestelmässä. Näistä kannattaa kysyä lisätietoja palvelualueelta (kts. yhteystiedot).

Vantaalla on monipuolinen liikuntapaikkojen verkosto, joilla mahdollistetaan erilaisten lajien harrastaminen. Töitä tehdään niin sisällä kuin ulkona. Erityisesti uimahallityöntekijöille on jatkuvasti tarjolla keikkatöitä sekä eripituisia määräaikaisia sijaisuuksia ja ajoittain myös vakituisia tehtäviä. Työpisteet sijaitsevat eri puolilla Vantaata.

Vaatimukset uimahallityöhön:

Sinun tulee olla täysi-ikäinen.
Uinninvalvojilta edellytetään ensiavun EA1-tason koulutuksen voimassa oloa ja uinninvalvojan testiuinnin läpäisyä. Huomaa, että testiuinnin syvyyssukellukset pitää Vantaalla tehdä 4 metriä syvään veteen.
Kassatyöntekijöiltä edellytetään tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta sekä yleisimpien tietokoneohjelmien hallintaa.
Kaikilta työntekijöiltämme odotamme oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, asiakaspalvelutaitoja ja rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä heitä arvostaen.

Interested in a job?

Vantaa-logo-rgb-su-01-1

Job announcement

Työsuhde

Summer job, Fixed-term, Substitude

Palkkaus

-

Sijainti

Helsinki Metropolitan Area

Kaupunki

Vantaa

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot, Opisto, Muu

City of Vantaa

Helsinki Metropolitan Area

Vantaa

043 825 7202

eemeli.kiiski@vantaa.fi

en_GBEnglish