Logistiikan kesätyöt 2024

Tukemaan tuotantoyksikköjen logistiikkatoimintoja
Hakuaika päättynyt: 15.03.24
Hakuaika päättyy: 15.03.24

Job description:

kempower17233_Hires

Kesäksi töihin Kempowerin logistiikkaan?

Etsitkö kesätyötä, jossa voit tehdä osasi puhtaamman huomisen luomiseksi ja saada täyden kokemuksen kasvuyrityksestä? Hienoa, jatka lukemista!

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä tuotantoyksiköidemme logistiikkatoimintoihin noin 1-4 kuukaudeksi (touko-syyskuun välisenä aikana). Kesätyöjakson tarkka aloitus ja kesto sovitaan erikseen tehtävän mukaan.

Me Kempowerilla edistämme sähköajoneuvojen yleistymistä ja luomme puhtaampaa ja hiljaisempaa ympäristöä meille kaikille. Olipa kyse sitten näkökulmastamme, tavastamme työskennellä yhdessä tai vaikutuksesta ilmastoon – me teemme siitä positiivista. Autamme toisiamme ja tuomme mielipiteemme julki riippumatta toimenkuvastamme tai tittelistämme. Olemme kotoisin yli 30 kansallisuudesta eri puolilta maailmaa.

Sähköajoneuvo-markkinat kehittyvät jatkuvasti, ja niin myös me. Etsimmekin jatkuvasti oppijoita, tekijöitä ja ongelmanratkaisijoita monista eri taustoista!

Kesällä 2024 tarjoamme mahdollisuuksia logistiikassa useille kesätyöntekijöille. Useimmat työtehtävät vaativat trukinajotaidon ja 18-vuoden iän, mutta joitain tehtäviä voimme tarjota myös peruskoulun päättäneille.

TEHTÄVÄT

Haemme kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

– Tavaran tarkastus ja vastaanotto
– Lähettämötoiminnot
– Keräily ja pakkaus
– Sisälogistiikan ja linjatäytön työtehtävät
– Muut avustavat varastotehtävät

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

– Useimmissa tehtävissä trukinajotaito katsotaan eduksi
– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn annettujen ohjeiden mukaan
– Halua oppia uutta
– Logistiikka-alan opinnot katsotaan eduksi
– Aikaisempi työkokemus ei välttämätöntä, mutta tehdastyökokemus katsotaan eduksi

MIKSI TÖIHIN KEMPOWERILLE?

Me uskomme rehellisyyteen. Se tarkoittaa avoimia ovia ja rehellisiä keskusteluja, urakehitystä ja vastuun ottamista työstäsi, tittelistä riippumatta. Kempowerilla kasvamme yhdessä. Kasvaessamme me muutumme ja etsimme tapoja varmistaa, että toimenkuvamme vastaavat tekijänsä kiinnostuksen kohteita ja tarpeita. Emme siis kehitä vain tuotetta, vaan myös työntekijöitämme.

KIINNOSTUITKO?

Kuulostaako tämä sopivalta juuri sinulle? Haluatko liittyä joukkoomme edistämään sähköistä liikennöintiä? Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.03.2024 mennessä. Käymme läpi kaikki lähetetyt hakemukset ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Interested in a job?

Kempower_Horizontal_black-16

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

Paijat-Hame

Kaupunki

Lahti

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Muu

Kempower

Paijat-Hame

Lahti

-

-

en_GBEnglish