Luottotietojen käsittelijä

Luottotietojen käsittelijä finanssialan yritykseen
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Application period ends: 31.01.24

Job description:

Dunitori

Haemme tunnetulle finanssialan asiakkaallemme luottotietojen käsittelyprojektiin rahoitusalasta kiinnostuneita tekijöitä. Työsuhde alkaa helmikuun alussa ja kestää arviolta heinäkuun loppuun saakka.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan luottotietojen kerääminen pankin omista ja ulkopuolisista järjestelmistä sekä tietojen huolellinen tulkinta ja analysointi. Tässä on sinulle hieno mahdollisuus oppia enemmän finanssialasta ja pankkien tarjoamista tuotteista sekä luotto- ja perintäprosesseista.

Mitä odotamme sinulta?

– Tähän tehtävään et tarvitse aiempaa kokemusta finanssialalta, mutta katsomme esim. rahoituksen ja kaupallisen alan opinnot eduksi
– Olet otteeltasi aktiivinen ja määrätietoinen sekä tarkka
– Tulet hyvin muiden ihmisten kanssa toimeen ja olet aktiivinen tiimipelaaja
– Sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista kielitaitoa
– Katsomme myös aiemman kokemuksen rahoitusalalta ja PEGA -järjestelmästä eduksi

Lisätiedot
Mikäli kiinnostuit, jätäthän mielellään englanninkielinen ansioluettelosi ja hakemuksesi, sillä tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Poolian konsultit Juho Honkanen (juho@poolia.fi / 020 7290 848) ja Sanna Majava (sanna@poolia.fi / 020 7290 838).

Poolia Suomi Oy
Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Interested in a job?

image003

Job announcement

Työsuhde

Summer job, Fixed-term

Palkkaus

-

Sijainti

Helsinki Metropolitan Area

Kaupunki

Helsinki

Work location

hybridi

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot, Opisto, Muu

Poolia Suomi Oy

Helsinki Metropolitan Area

Helsinki

020 7290 848

juho@poolia.fi

en_GBEnglish