Myyntiassistentti

Myyntiassistentti puutarha- ja viheralalle
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Application period ends: 31.01.24

Job description:

Duunitori-1

Etsimme nyt Pohjoismaiden johtavalle puutarha- ja viheralan asiakasyrityksellemme Myyntiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin ydinkeskustaan. Työn aloitus on viimeistään helmikuun 2024 alussa ja kesto arviolta toukokuun 2024 loppuun asti tai mahdollisesti kesän ylikin.

Työtehtävät

Toimenkuvaasi tulee kuulumaan mm. asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse, tilausten käsittely, hinnastojen ylläpito sekä myynnin avustaminen erilaisissa back-office tehtävissä.

Tulet kuulumaan Nordic-tasoiseen asiakaspalvelutiimiin, jossa työskentelee noin 15 henkilöä ja joiden kanssa kokoonnutte yhteiseen tapaamiseen viikottain. Suomen myyntitiimin vahvuus on kolme henkilöä.

Edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa kokemusta vastaavantyyppisestä monipuolisesta asiakaspalvelu/back-office työstä. Sujuvan suomen kielen lisäksi pystyt välillä hoitamaan työtilanteita myös ruotsin kielellä ja osallistumaan tiimipalavereihin ainakin sujuvana kuulijana! IT-taitosi ovat ajan tasalla ja käytät näppärästi mm. MS Office -paketin ohjelmia.

Toivomme ennen kaikkea, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja tunnollinen henkilö, jolla langat pysyvät käsissä kiireenkin keskellä ja hymynkään silti unohtumatta.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Pooliasta Tarja Laaksolta (tarja@poolia.fi / 020 7290 837) tai Sanna Majavalta (sanna@poolia.fi / 020 7290 838).

Tehtävästä maksetaaan palkkaa 2700 – 3000 €/kk.

Poolia
Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Interested in a job?

image003

Job announcement

Työsuhde

Fixed-term

Palkkaus

-

Sijainti

Helsinki Metropolitan Area

Kaupunki

Helsinki

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot, Opisto, Muu

Poolia Suomi Oy

Helsinki Metropolitan Area

Helsinki

020 7290 837

tarja@poolia.fi

en_GBEnglish