Summer Intern, Assembly Line Manager Intern, Manufacturing Line Management

Linjaesihenkilöharjoittelija kokoonpanoon
Hakuaika päättynyt: 01.03.24
Hakuaika päättyy: 01.03.24

Työn kuvaus:

Woman_microscope_1500x843

Haemme kahta esihenkilöharjoittelijaa tuotantoon Summer Intern, Manufacturing Line Management -tehtävään. Toivomme etsimämme henkilöiden pystyvän aloittamaan tehtävässä toukokuun alussa/toukokuussa (sopimuksen mukaan) ja jatkavan vähintään elokuun loppuun; eduksi katsotaan, mikäli pystyt jatkamaan vuoden loppuun asti. Hakijoiden odotetaan olevan kiinnostuneita työnjohtotehtävistä, tuotannosta ja sen kehittämisestä. Kesäharjoittelijanamme toimit linjaesihenkilön sijaisena ja työskentelet monipuolisesti yhteistyössä tuotannon eri sidosryhmien kanssa.

Työn kuvaus:

Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu esihenkilötyöt, toimitusten valvonta, linjapalaverit, prosessien seuranta ja miehityksen suunnittelu yhteistyössä muiden linjaesihenkilöiden kanssa, joten tämä tehtävä antaa valmiudet kehittyä esihenkilötehtävissä ja hyvän kuvan toimivasta Lean-organisaatiosta.

Tehtävään ei edellytetä aikaisempaa esihenkilökokemusta ja pääset työskentelemään vakituisen työnjohdon rinnalla. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja hyvähenkisessä työporukassa saat tukea sekä oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia.

Tehtävissäsi pääset myös tutustumaan tuotantoon ja tuotantoprosesseihin, sekä osallistumaan kaizen-tapahtumiin, joissa kehitetään tuotannon toimivuutta.

Etsimillämme hakijoilla on:

Tehtävään soveltuva tekninen koulutus: Toisen tai kolmannen vuoden opiskelija esim. teknisen alan (ammatti)korkeakoulussa
Kielitaito: Suomi sujuvaa, englannin kieli katsotaan eduksi
Osaaminen: Ongelmanratkaisutaitoinen, kykyä toimia oma-aloitteellisesti ja itsenäisesti
Tiimityöskentelykyky ja hyvät kommunikointitaidot
Proaktiivinen työskentelytapa
Perus IT-taidot sähköpostin ja toiminnanohjausjärjestelmän käyttämiseksi; SAP-tuntemus katsotaan eduksi
Aikaisempi kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä on plussaa

ehtävä on määräaikainen 3-4 kuukaudeksi sopimuksen mukaan. Tehtävän sisältöä voidaan muokata hakijan osaamisen ja kiinnostusten mukaisesti. Mikäli Summer Intern, Line Management -tehtävä kiinnostaa, jätä hakemus Eatonin urasivujen kautta Eatonin rekrytointityökalusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.1.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Eatonilla pääset mukaan kivaan tiimiin tekemään kiinnostavia tuotteita. Meillä opit paljon sähkösektorin tuotannosta, UPS-laitteistamme ja työskentelet yhdessä tuotannon ja tuotekehityksen eri tiimien kanssa.

Mikäli harjoittelu Eatonin tuotannossa työnjohdossa harjoittelijana kuulostaa kiinnostavalta, täytä hakemus meille tänään. Tervetuloa Eatonille!

Me haluamme kuulla sinusta!

Interested in a job?

Eaton_PBW_hires

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

Monthly salary for Eaton Trainees and Interns based on Study Credits

Sijainti

Uusimaa

Kaupunki

Vantaa

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Eaton

Uusimaa

Vantaa

-

-

en_GBEnglish