Toimistokoordinaattori

Toimistokoordinaattorin projektityö (3 pv/vk)
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Application period ends: 31.01.24

Job description:

Duunitori-2

Haemme digitaalisia palveluita tarjoavalle Cinialle itseohjautuvaa ja tarkkaa Toimistokoordinaattoria sujuvoittamaan toimiston arkea juoksevien tehtävien pariin Helsingin toimistolle. Työsuhde on määräaikainen syyskuun loppuun asti ja osa-aikainen (15 h/vk, 3 päivänä viikossa).

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu päivittäisten toimistotehtävien hoitaminen. Varmistat, että toimistossa on kaikki tarvittava, tilat ovat kunnossa ja arki sujuu mutkitta. Toimit yhteyshenkilönä aula- ja siivouspalveluihin, postiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin. Olet vastuussa asiakas- ja henkilöstötapahtumien järjestämisestä (tilavaraukset, tarjoilut jne.), tarpeen vaatiessa matkajärjestelyistä sekä toimiston juoksevien asioiden hoidosta. Teet tiivistä yhteistyötä People ja Tuki -tiimin kanssa.

Edellytykset

Olet persoonana aikaansaava, aktiivinen ja nautit koordinoinnista. Sosiaalinen ja rento otteesi työhön näkyy positiivisena fiiliksenä ympärilläsi. Kiperät tilanteet eivät pysäytä sinua, vaan tartut rohkeasti ongelmiin ja etsit niille ratkaisuja.

Mitä toivomme sinulta:

– kokemusta vastaavista tehtävistä
– valmista tai meneillään olevaa kaupallista koulutusta
– erinomaisia IT-taitoja
– asiakaspalveluhenkistä asennetta ja taitoa kommunikoida suomeksi ja englanniksi
– kiinnostusta IT-alaa kohtaan

Odotamme sinulta myös halua työskennellä toimistolla. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkoon määräaikaisuuden jälkeen ja myös työtuntien lisäys voi olla sovitusti mahdollista niin määräaikaisuuden aikana kuin sen jälkeen.

Tehtävän palkkaus on 15-17 €/tunti kokemuksen mukaan.

Lisätiedot

Poolia toimii Cinian henkilöstövuokrauskumppanina ja työsuhde solmitaan Poolian kanssa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Poolian Juho Honkanen (juho@poolia.fi / 020 7290 848) ja Sanna Majava (sanna@poolia.fi / 020 7290 838).

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville
Tule sinäkin kanssamme helpottamaan ihmisten arkea, sujuvoittamaan yhteiskunnan palveluja ja pelastamaan henkiä! Me Cinialla kehitämme kriittisiä, yhteiskunnallisesti merkittäviä järjestelmiä ja palveluja, joiden parissa työn merkityksellisyys saa kokonaan uuden ulottuvuuden. Meillä tarkoitusta ei tarvitse etsiä – se on jo käsissämme.

Työmme – kuten ammattitaitommekin – on vakavasti otettavaa, mutta osaamme myös pitää hauskaa. Pidämme huolta jaksamisestamme ja yhteisöllisyydestämme mm. kehittämällä tiimityömme tapoja, järjestelmäinfraamme ja työyhteisömme kulttuuria. Meille on tärkeää, että jokainen cinialainen jaksaa hyvin ja löytää tasapainon työn ja vapaa-ajan välille.

Interested in a job?

image003

Job announcement

Työsuhde

Fixed-term

Palkkaus

15-17 e/h

Sijainti

Helsinki Metropolitan Area

Kaupunki

Helsinki

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot, Opisto, Muu

Poolia Suomi Oy

Helsinki Metropolitan Area

Helsinki

020 7290 848

juho@poolia.fi

en_GBEnglish