Varastotyöntekijä, Janakkalan jakelukeskus, kesätyö

Etsimme Janakkalaan varastotyöntekijää kesäksi.
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Application period ends: 31.01.24

Job description:

potretti_2_lidl_varasto_sin

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Nyt kun olemme kaikki saaneet ikuisen korvamadon Team Lidlin kesätyökappaleesta, voimme hienoisen myötähäpeän siivittämänä siirtyä itse asiaan. Kesätyöstä Lidlillä tulee kyllä rytmikäs kokemus, mutta et varmaan olettanutkaan, että ainoastaan lauleskelemme kaikki päivät hyllyjen välissä. Luvassa on tiukkaa työntekoa, ajoittaista kiirettä sekä roppakaupalla työelämätaitoja, jotka kantavat myös kesän jälkeen.

Etsimme Janakkalan jakelukeskukseemme varastotyöntekijöitä määräaikaisiin kesätöihin 30 viikkotunnilla. Työ sopii hyvin sekä alanvaihtajalle että vasta työelämäänsä aloittelevalle työntekijälle.

Keräilijän työhön kuuluu nimensä mukaisesti tuotteiden keräily logistiikkakeskuksessa äänikeräilyjärjestelmän avulla. Aiempaa kokemusta ei tarvita, tärkeintä on se asenne (joka suomeksi muuten tarkoittaa sitä, että olet valmis kuuntelemaan ohjeita, osaat kysyä apua ja tuot yleisesti enemmän positiivista kuin negatiivista vibaa työyhteisöön). Lisäksi on tärkeää, että haluat tehdä fyysistä vuorotyötä.

Uskallamme luvata tohinan ja tehokkuuden rinnalle työyhteisön, jossa toimitaan yhteisenä rintamana. Viime vuoden kesätyöntekijämme antoivat meille asteikolla 1-5 arvosanaksi 4,38.

Esimerkkikesätyöntekijämme Kaisa työskentelee 30 tuntia viikossa ja tienaa kuukaudessa noin 2231,28 €/kk euroa*. Lue ilmoituksen lopusta mistä Kaisan palkka koostuu.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

– Ahkeraa ja positiivista asennetta.  
– Huolellista ja joustavaa otetta työntekoon.
– Hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

– Perusteellisen perehdytyksen. Emme hylkää kesätyöntekijöitä nurkkaan nyhväämään, vaan opetamme ja autamme läpi kesän.
– Reilun palkan logistiikkalisällä ja suoritepalkalla höystettynä. Varmistamme palkkatasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden yrityksessämme yhdenvertaisella ja tasa-arvoisella palkkausjärjestelmällä.
– Urapolkuja (jos itse niin haluat). Moni kesätyöntekijä jää osa-aikaisiin hommiin esimerkiksi opintojen ohelle. Katso täältä työntekijämme Fisnikin kokemukset Lidlillä työskentelystä.

Tule työkaveriksemme!

Me täällä jo haaveilemme yhteisestä kesästä, joten eikun hakemusta tulemaan. Hakea voit täältä: https://tyopaikat.lidl.fi/avoimet-tyoepaikat/varastotyontekija-janakkalan-jakelukeskus-kesatyo-340190

* Palkkaesimerkki on laskettu logistiikkatyöntekijälle, joka työskentelee Janakkalan jakelukeskuksella 30 tuntia viikossa 1.6.2024 voimaantulevalla TES-palkkatasolla 1. Mukaan on laskettu myös Lidlin logistiikkalisä, työaikalisien keskimäärä (314 €/kk) sekä suoritepalkka (70 €/kk). Palkkaesimerkki on keskimääräinen esimerkki, johon vaikuttaa työskentelyalue, taulukkopalkka kokemuksestasi riippuen, tekemäsi vuorot, vuorolisät ja olosuhdelisät. Suoritepalkka vaihtelee 0–225 € välillä, riippuen siitä, miten reippaasti keräilytyö luistaa!

Interested in a job?

Lidl-Logo

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

TES-palkan päälle logistiikkalisä + suoritepalkkio

Sijainti

Kanta-Hame

Kaupunki

Janakkala

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Opisto, Muu

Lidl Suomi

Kanta-Hame

Janakkala

-

-

en_GBEnglish