Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, vakituiset työpaikat Vantaan kaupungin varhaiskasvatuksessa

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, vakituinen työ
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Application period ends: 31.01.24

Job description:

Vantaa_rekry_3200x1800_kettu

Etsimme joukkoomme työstänsä innostuneita varhaiskasvatuksen erityisopettajia Vantaan päiväkoteihin!

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat lasten tuen tarpeiden arvioinnista, tuen suunnittelusta ja toteuttamisesta ja tuen toteuttamisen arvioinnista yhteistyössä varhaiskasvatuksen muun henkilöstön kanssa. Tehtävässä tuet ja ohjaat varhaiskasvatuksen inklusiivisen toimintakulttuurin kehittämistä toimintayksikössä yhdessä päiväkodin johtajan kanssa. Osallistut tuen suunnittelun ja arvioinnin prosessien ohjaamiseen sekä tuen kohdentamisen arviointiin. Työssä korostuvat pedagoginen asiantuntemus ja tiivis yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä toimit yhteistyössä varhaiskasvatuksen toimintayksikön henkilökunnan, päiväkodinjohtajan ja eri lapsiperhepalvelujen toimijoiden kanssa.

Etsimme Vantaalle vakituisiin tehtäviin nyt varhaiskasvatusen opettajia sekä ryhmiin että varhaiskasvatuksen laaja-alaisiksi erityisopettajiksi. Pienennetyssä ryhmässä toimivana varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimit 1-2 lapsiryhmässä ja työsi kohdentuu etenkin tehostettuun ja erityiseen tukeen, painottuen kokoaikaiseen tai säännölliseen samanaikaisopettajuuteen. Laaja-alaisena varhaiskasvatuksen erityisopettajana työssäsi painottuu jaksottainen ja osa-aikainen samanaikaisopetus toimintayksikön eri lapsiryhmissä, kohdentuen pääsääntöisesti yleiseen ja tehostettuun tukeen.

Miksi liittyä joukkoomme?

Vantaan päiväkotien toimintakulttuuri perustuu avoimuuteen. Voit ilmaista ideasi ja näkemyksesi avoimesti, meillä näkemystäsi arvostetaan. Tehtävässä pääset osallistumaan yhteiseen päätöksentekoon. Pääset työskentelemään ympäristössä, jossa tuetaan uudistumista ja kehittymistä. Meillä korostamme yhteisöllisyyttä, ja odotamme, että olet innostunut tiimipelaaja.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on vahva erityispedagoginen osaaminen. Toivomme sinun olevan iloinen ja kannustava tiimipelaaja, joka luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen. Ymmärrät ja arvostat jokaisen lapsen yksilöllisyyttä ja olet sitoutunut tukemaan heidän kasvuaan ja oppimistaan. Toivottavasti olet myös innostunut oppimaan uutta ja kehittämään omaa osaamistasi. Sinulla on mutkaton asenne lasten ja perheiden moninaisuuteen ja haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa. Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle joustavan työn, jota on mahdollista muokata aiemman osaamisesi ja vahvuuksiesi pohjalta sekä mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa laadukasta erityispedagogista opetusta palvelualueella, jossa toiminnan ja osaamiseen kehittämiseen panostetaan.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

Hyvät koulutusmahdollisuudet oman työsi ja ammatillisuutesi kehittämiseen
Vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
Vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet
Työnantajan, joka suuntaa resursseja henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämiseen
Monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Monikulttuurisesti painottuneissa päiväkodeissamme kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen erityisopettajalle maksetaan 150- 200 euron rekrytointilisää. Olethan yhteydessä, jos haluat tietää lisää.

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.

Miten haen paikkaa?

Haethan paikkaa rekrytointijärjestelmämme kautta. Ilmoita hakemuksessasi, oletko kiinnostunut ryhmässä toimivan erityisopettajan tehtävästä, laaja-alaisen erityisopettajan tehtävästä vai molemmista. Kerrothan myös, millä varhaiskasvatusalueella haluaisit työskennellä ja jos sinulla on mielessäsi joku tietty päiväkotiyksikkö, johon haluaisit työllistyä.

Interested in a job?

Vantaa-logo-rgb-su-01-1

Job announcement

Työsuhde

Vakituinen

Palkkaus

3303 - 3767 eur/kk

Sijainti

Helsinki Metropolitan Area

Kaupunki

Vantaa

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

City of Vantaa

Helsinki Metropolitan Area

Vantaa

040 482 4438

heidi.miettinen@vantaa.fi

en_GBEnglish