Varhaiskasvatuksen opettaja, vakituiset työpaikat Vantaan kaupungin varhaiskasvatuksessa

Vakituisten varhaiskasvatuksen opettajien haku
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Application period ends: 31.01.24

Job description:

Haluatko olla mukana luomassa iloa, oppimista ja kasvua lasten elämään? Etsimme Vantaanlaisiin päiväkoteihin vakituisia varhaiskasvatuksen opettajia.

Miksi liittyä joukkoomme?

Lapsilähtöinen toimintakulttuuri: Uskomme vahvasti siihen, että jokainen lapsi on ainutlaatuinen, ja tarjoamme heille mahdollisuuden kasvaa, oppia ja kukoistaa turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Tiimityö ja tuki: Meillä pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa sinun ammattitaitosi muun tiimin tuella kasvaa omaan potentiaaliinsa. Arvostamme tiimityötä ja tarjoamme tukiverkoston, joka auttaa sinua kehittymään ammattilaisena. Pääset halutessasi mukaan vertaismentorointiryhmään, jossa pääset jakamaan arkea muiden kasvattajien kanssa.

Innovatiiviset oppimisympäristöt: Panostamme moderneihin ja inspiroiviin oppimisympäristöihin, jotka tukevat lasten uteliaisuutta ja luovuutta. Olemme rohkeita kokeilemaan uusia pedagogisia lähestymistapoja ja teknologian hyödyntämistä.

Hyvät koulutusmahdollisuudet: Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, joiden avulla voit syventää osaamistasi ja pysyä ajan tasalla varhaiskasvatuksen alalla. Tuemme sinua monella tavoin kouluttautumisessasi.

Henkilöstöedut: Huolehdimme jaksamisestasi tarjoamalla 200 euron vuosittaisen kulttuuri- ja liikuntaetuuden. Tarjoamme myös 120 euroa vuodessa työmatkaetuutta, jonka voit käyttää joko työ- tai vapaa-ajan matkoihin. Maksamme muualta kuin lähikunnista Vantaalle muuttavalle varhaiskasvatuksen opettajalle 6kk koeajan täyttymisen jälkeen muuttorahaa 1500 euroa. Jos haluat muuttaa asumaan Vantaalle, tarjoamme myös palvelusuhdeasuntoja.

Monikulttuurisuuslisä: Monikulttuurisesti painottuneissa päiväkodeissamme kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle maksetaan 150-200 euron rekrytointilisää.

Mitä odotamme sinulta?

Rakkautta varhaiskasvatustyöhön: Olet sitoutunut lapsilähtöiseen pedagogiikkaan ja innostunut tarjoamaan lapsille parhaan mahdollisen päiväkotiarjen.

Positiivista asennetta: Olet iloinen ja kannustava tiimipelaaja. Yhteisöllisyys on meille tärkeää, ja odotamme, että tuot oman panoksesi tiimiimme.

Aitoa kiinnostusta lasten yksilöllisyyttä kohtaan: Ymmärrät, että jokainen lapsi on yksilö, ja osaat tukea heidän kehitystään yksilöllisesti.

Jatkuvaa oppimista: Olet valmis kehittämään omaa osaamistasi ja hyödyntämään uusinta tutkimustietoa varhaiskasvatuksen alalla. Kokeilet rohkeasti uutta ja omaat hyvän asenteen uusia toimintatapoja kohtaan.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Oletko valmistumassa lähiaikoina? Hae ihmeessä – arvostamme kokemuksen lisäksi suuresti myös tuoreita näkökulmia.

Miten haet paikkaa?

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva lisäys varhaiskasvatukseemme ja mitä toisit meille mukanasi. Kerro hakemuksellasi, jos sinulla on toiveita työskennellä jollain tietyllä päiväkotialueella tai jossain tietyssä päiväkotiyksikössä. Tämän hakemuksen jättämällä pääset hakemaan kaikkia Vantaan kaupungin avoimia varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviä. Olemme sinuun yhteydessä pian hakemuksen jätettyäsi.

Haku päättyy 31.1.2024.

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Interested in a job?

Vantaa-logo-rgb-su-01-1

Job announcement

Työsuhde

Vakituinen

Palkkaus

3049 euroa/kk

Sijainti

Helsinki Metropolitan Area

Kaupunki

Vantaa

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

City of Vantaa

Helsinki Metropolitan Area

Vantaa

040 482 4438

heidi.miettinen@vantaa.fi

en_GBEnglish