Netum Oy

-

https://www.netum.fi/

Netum on vahvasti ja kannattavasti kasvava IT-palvelukumppani, joka rakentaa toimivaa ja turvallista digitaalista yhteiskuntaa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tavoitteenamme on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työyhteisö vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa. Autamme asiakkaitamme digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä suunnittelemalla ja toteuttamalla juuri heidän tarpeisiinsa sopivia ja kestäviä digiratkaisuja – viisaasti ja vastuullisesti.

Meitä netumilaisia on yli 400 asiantuntijaa ympäri Suomen. Toimistoja meillä on Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa, Kuopiossa ja Oulussa. Työskentelemme joustavasti niin viihtyisillä toimistoillamme kuin kotikonttoreilta käsin.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia mahdollisuuksia IT-alan ammattilaisille. Meillä voit työskennellä esimerkiksi ohjelmistokehityksen, tiedolla johtamisen ja data-analytiikan, pilvialustojen, järjestelmäylläpidon tai kyberturvallisuuden parissa. Tammikuussa avaamme jälleen kesätyöhakumme vuodelle 2024. Kesätyöpaikkoja tarjoamme IT-alan opiskelijoille tai vahvan IT-harrastustaustan omaaville tulevaisuuden osaajille.

Tule tutustumaan meihin Contact Forumissa ja nähdään osastolla B19!

Vinkkaa kaverille

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Työsuhde

(0)

Työkategoriat

Sijainnit

Avoimet työpaikat

Netum Oy

Avoimet positiot
- Avoimia työpaikkoja ei löytynyt -

Sinun tulee olla kirjautuneena työnhakijana määritetyillä tunnuksilla, jotta voit hakea tätä työtehtävää.

fiFinnish