Netum Oy

-

https://www.netum.fi/

Netum on vahvasti ja kannattavasti kasvava IT-palvelukumppani, joka rakentaa toimivaa ja turvallista digitaalista yhteiskuntaa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tavoitteenamme on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työyhteisö vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa. Autamme asiakkaitamme digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä suunnittelemalla ja toteuttamalla juuri heidän tarpeisiinsa sopivia ja kestäviä digiratkaisuja – viisaasti ja vastuullisesti.

Meitä netumilaisia on yli 400 asiantuntijaa ympäri Suomen. Toimistoja meillä on Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa, Kuopiossa ja Oulussa. Työskentelemme joustavasti niin viihtyisillä toimistoillamme kuin kotikonttoreilta käsin.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia mahdollisuuksia IT-alan ammattilaisille. Meillä voit työskennellä esimerkiksi ohjelmistokehityksen, tiedolla johtamisen ja data-analytiikan, pilvialustojen, järjestelmäylläpidon tai kyberturvallisuuden parissa. Tammikuussa avaamme jälleen kesätyöhakumme vuodelle 2024. Kesätyöpaikkoja tarjoamme IT-alan opiskelijoille tai vahvan IT-harrastustaustan omaaville tulevaisuuden osaajille.

Tule tutustumaan meihin Contact Forumissa ja nähdään osastolla B19!

Tip a friend

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Leave an open application

Employment relationship

(0)

(0)

Job categories

Locations

Open positions

Netum Oy

Open positions
- No vacancies found -

You must be logged in as a job seeker with the specified credentials in order to apply for this job position.

en_GBEnglish