AFRY Future Stars-harjoittelija AFRY Ark Studiolle

Haussa trainee AFRY Ark Studiolle.
Hakuaika päättynyt: 13.02.24
Hakuaika päättyy: 13.02.24

Työn kuvaus:

Etsitkö työtä, joka joustaa opiskelijaelämän vaatimusten mukaisesti? Hae AFRY Future Stars -urapolkuohjelmaan!

Vuoden kestävä AFRY Future Stars -urapolkuohjelma rakentuu joustavasti kesätöistä ja lukuvuoden aikana tehtävistä osa-aikatöistä sekä kehittymistäsi tukevista Training Day -koulutuspäivistä yhdessä muiden harjoittelijoiden kanssa. Koulutuspäivien aikana tulet oppimaan tärkeitä taitoja suunnittelu- ja konsultointialalla työskentelystä sekä ammatillisen potentiaalisi löytämisestä. Future Stars –harjoittelijana sinua tuetaan oman urapolkusi rakentamisessa ja ammatillisessa kehittymisessä. Harjoitteluohjelman ajaksi saat tueksesi myös oman tutorin.

Työtehtävät muotoillaan harjoittelijalle yksilöllisesti omasta tilanteesta, osaamisesta ja kiinnostuksen kohteista riippuen. Ohjelman aikana voit myös neuvotella mahdollisuudesta tehdä diplomi- tai opinnäytetyösi meille.

Ohjelma alkaa toukokuussa 2024 ja kestää vuoden. Lue lisää harjoitteluohjelmasta täältä.

Haemme nyt AFRY Ark Studiolle Staraa!

AFRY Ark Studiolla työskentelee 130 henkilöä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Vantaan toimistollamme työskentelee 29 henkilöä: arkkitehteja, rakennusarkkitehteja ja suunnittelijoita. Teemme arkkitehtisuunnittelua erityyppisissä ja -kokoisissa kiinteistö- sekä teollisuushankkeissa. AFRY Ark Sudiolla työ on vaihtelevaa, ja teemme arkkitehtisuunnittelua monipuolisesti sekä kotimaan että ulkomaan hankkeissa. Tulevaisuudessa tulemme tekemään yhä enemmän yhteistyötä AFRYn pohjoismaisen arkkitehtiverkoston kanssa.

Future Stars-harjoittelijana pääset sukeltamaan suunnittelun maailmaan avustavissa rakennussuunnittelijan tehtävissä. Pääsääntöinen tehtäväsi on rakennussuunnitelmien laatiminen kokeneempien kollegoiden ohjauksessa.

Me AFRY Ark Studiolla haluamme ajaa positiivista muutosta, parantaa rakentamisen laatua ja rakentaa kestävää tulevaisuutta aktiivisen ja aloitteellisen yhteistyön kautta. AFRY Ark Studio on alansa ykkönen kestävän tulevaisuuden rakentamisessa tuleville sukupolville – olisiko sinusta ajamaan muutosta kanssamme?

Ketä etsimme?

Olet opintojesi loppuvaiheessa (3.–5. vuosikurssin) oleva kouluopiskelija. Ideaalitilanteessa sinulla on ohjelman alkaessa vuosi opintoja jäljellä.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on:

– Tehtävään soveltuva opintotausta (arkkitehtuuri tai rakennusarkkitehtuuri)
– Yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja huolellinen työskentelytapa
– Hyvä ongelmanratkaisukyky
– Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
– Aito halu oppia ja kehittää itseäsi alasi ammattilaiseksi
– Eduksi katsotaan myös, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta arkkitehtitoimistosta, rakennusvalvonnasta, kaavoituksesta, myyntitehtävistä tai rakennustyömailta. Myös aiempi osaaminen visualisointikuvien laatimisesta on eduksi roolissa.

Kerrothan vahvuuksistasi lisää työhakemuksessa, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Olemme rakennetun ympäristön, teollisuuden- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijoita, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

Miksi juuri AFRY?

Vakaana ja kasvavana yhtiönä tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia. AFRYllä tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa projekteissa, joiden koko vaihtelee aina yksittäisistä pienemmistä kohteista suuriin kokonaisvaltaisiin hankkeisiin Suomessa ja muualla maailmassa.

Me AFRYllä rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta ja kehitämme vastuullisia ratkaisuja, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös yhteiskuntaa. Työmme on kaikessa monipuolisuudessaan ja kiinnostavuudessaan vaativaa, mutta vastapainona sinulla on joustavan työskentelytapamme takia mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika mielekkääksi kokonaisuudeksi. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa etä- ja lähitöitä yhdistäen ja projektitarpeet huomioiden.

Teemme työtä sen eteen, että jokainen uusi työntekijä pääsee työyhteisöön mukaan ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Yhteisten arvojemme mukaisesti olemme rohkeita, omistautuneita tiimipelaajia ja toivomme tätä myös sinulta.

Haluatko lukea tulevien kollegojen urapoluista? Tutustu nettisivuihimme: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Työsuhde-edut AFRYllä

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläisiä suojaa tapaturmavakuutus. Työntekijöillä on oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. Yhteishenkemme vahvistuu myös vapaa-ajan kerhoissa riippuen toimiston sijainnista. Harrastuksissa vietetään yhteistä aikaa, ja tarjolla on monia mahdollisuuksia crossfit-tunneista golfiin ja lautapeleihin. Kerhojen lisäksi kannustamme työntekijöitä työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä, ja työmatkaliikkujille tarjotaan toimistoilla aamupuuro.

Vastuullisuus AFRYllä

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme: https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapani Juva, p. 040 5200 388, ja/tai tapani.juva@afry.com

Pyydämme sinua liittämään hakemukseesi CV:n sekä motivaatiokirjeen, jossa kerrot lyhyesti, miksi olisit meille juuri se oikea tulevaisuuden Stara.

Hakuaika Future Stars -ohjelmaan on voimassa 12.12.2023 – 22.2.2024, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis uskot, että voisit olla etsimämme tulevaisuuden Stara, jätäthän hakemuksesi vielä tänään!

AFRYllä muutos on työtämme. Muutos kumpuaa rohkeiden ihmisten ja ideoiden kohtaamisista, kun teemme yhteistyötä, kehitämme uusia teknologioita ja sisäistämme haastavia näkökulmia. Näin rakennamme tulevaisuutta. Etsimme aktiivisesti uusia osaajia avoimiin, osallistaviin ja monimuotoisiin tiimeihimme ympäri maailman. Tule mukaan vauhdittamaan muutosta kohti kestävää tulevaisuutta.

Kiinnostunut työpaikasta?

AFRY_Logotype22

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Vantaa

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto

AFRY

Pääkaupunkiseutu

Vantaa

Tapani Juva, p. 040 5200 388

tapani.juva@afry.com

fiFinnish