AFRY Future Stars –harjoittelija vesihuollon laitossuunnittelutiimiin

Haussa trainee vesihuolto/laitossuunnittelutiimi
Hakuaika päättynyt: 13.02.24
Hakuaika päättyy: 13.02.24

Työn kuvaus:

Etsitkö työtä, joka joustaa opiskelijaelämän vaatimusten mukaisesti? Hae AFRY Future Stars -urapolkuohjelmaan!

Vuoden kestävä AFRY Future Stars -urapolkuohjelma rakentuu joustavasti kesätöistä ja lukuvuoden aikana tehtävistä osa-aikatöistä sekä kehittymistäsi tukevista Training Day -koulutuspäivistä yhdessä muiden harjoittelijoiden kanssa. Koulutuspäivien aikana tulet oppimaan tärkeitä taitoja suunnittelu- ja konsultointialalla työskentelystä sekä ammatillisen potentiaalisi löytämisestä. Future Stars –harjoittelijana sinua tuetaan oman urapolkusi rakentamisessa ja ammatillisessa kehittymisessä. Harjoitteluohjelman ajaksi saat tueksesi myös oman tutorin.

Työtehtävät muotoillaan harjoittelijalle yksilöllisesti omasta tilanteesta, osaamisesta ja kiinnostuksen kohteista riippuen. Ohjelman aikana voit myös neuvotella mahdollisuudesta tehdä diplomi- tai opinnäytetyösi meille.

Ohjelma alkaa toukokuussa 2024 ja kestää vuoden. Lue lisää harjoitteluohjelmasta täältä.

Haemme nyt vesihuollon laitossuunnittelutiimiin Staraa!

Laitossuunnittelutiimimme työt koostuvat veden- ja jätevedenpuhdistuksen sekä teollisuuden vesienkäsittelyn laitossuunnittelusta, urakka-asiakirjojen laadinnasta ja työmaavalvonnasta. Tiimissämme on yhteensä 10 asiantuntijaa, jotka työskentelevät pääosin Vantaan toimistolla. Olemme osa vantaan vesihuollon laitossuunnitteluosastoa, joka koostuu prosessitiimistä, sähkö/automaatiotiimistä ja laitossuunnittelutiimistä. Osastomme koostuu asiantuntijoista, suunnittelijoista, projektipäälliköistä ja vesihuollon konsulteista. Perinteisen insinööriosaamisen lisäksi meiltä löytyy myös talouden ja kemian osaamista. Projektimme vaihtelevat muutaman tunnin selvitystöistä jopa parin vuoden hankkeisiin, ja yleensä työskentelemme samanaikaisesti useampien projektien parissa.

Future Stars-harjoittelijana työskentelet muun muassa vedenkäsittelylaitosten layout-suunnittelun sekä prosessisuunnittelun avustavien tehtävien parissa kokeneempien kollegoiden ohjauksessa. Lisäksi osallistut myös laitekyselyihin, laitteiden ja putkistojen mitoitustöhön sekä urakkakyselyaineistojen laadintaan. Työskentelypaikkana toimii Vantaan toimistomme.

Ketä etsimme?

Olet opintojesi loppuvaiheessa (3.–5. vuosikurssin) oleva korkeakouluopiskelija. Ideaalitilanteessa sinulla on ohjelman alkaessa vuosi opintoja jäljellä.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on:

– Tehtävään soveltuva tekniikan tai luonnontieteiden opintotausta
– Osaamista opintojen tai työn kautta vesihuollon laitoksista tai muusta kunnallistekniikasta
– Hyvät valmiudet sekä intoa ottaa haltuun suunnittelu- ja 3D-mallinnusohjelmistoja
– Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
– Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen

Lisäksi olet valmis oma-aloitteisesti tarttumaan tehtävään kuin tehtävään, ja näkemään ongelmien sijaan mahdollisuuksia. Lisäksi sinulla on sopivassa suhteessa nälkää, mutta myös nöyryyttä ja malttia kehittyä alasi ammattilaiseksi. Toivomme sinulta myös uskallusta perehtyä uusiin asioihin ja muodostaa mielipide faktoihin ja tieteellisiin oletuksiin perustuen.

Kerrothan vahvuuksistasi työhakemuksessa, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Olemme rakennetun ympäristön, teollisuuden- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijoita, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

Miksi juuri AFRY?

Vakaana ja kasvavana yhtiönä tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia. AFRYllä saat mahdollisuuden syventää osaamistasi vesihuoltoalalla ja laitossuunnittelussa sekä mahdollisuuden työskennellä alan huippuasiantuntijoiden kanssa vakaassa yhtiössä, jossa ideointiin ja innovointiin kannustetaan.

Me AFRYllä rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta ja kehitämme vastuullisia ratkaisuja, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös yhteiskuntaa. Työmme on kaikessa monipuolisuudessaan ja kiinnostavuudessaan vaativaa, mutta vastapainona sinulla on joustavan työskentelytapamme takia mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika mielekkääksi kokonaisuudeksi. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa etä- ja lähitöitä yhdistäen ja projektitarpeet huomioiden.

Teemme työtä sen eteen, että jokainen uusi työntekijä pääsee työyhteisöön mukaan ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Yhteisten arvojemme mukaisesti olemme rohkeita, omistautuneita tiimipelaajia ja toivomme tätä myös sinulta.

Haluatko lukea tulevien kollegojen urapoluista? Tutustu nettisivuihimme: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Työsuhde-edut AFRYllä

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläisiä suojaa tapaturmavakuutus. Työntekijöillä on oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. Yhteishenkemme vahvistuu myös vapaa-ajan kerhoissa riippuen toimiston sijainnista. Harrastuksissa vietetään yhteistä aikaa, ja tarjolla on monia mahdollisuuksia crossfit-tunneista golfiin ja lautapeleihin. AFRY:n VESI joukkue on osallistunut vuosittain myös erilaisiin urheilutapahtumiin, kuten salibandy ja jalkapallo turnauksiin. Kerhojen lisäksi kannustamme työntekijöitä työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä, ja työmatkaliikkujille tarjotaan toimistoilla aamupuuro.

Vastuullisuus AFRYllä

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme: https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Mantila, p. 0407773690, 15.12.2023 klo 8 – 12 ja 9.2.2024 klo 8 – 12 /tai kimmo.mantila@afry.com

Pyydämme sinua liittämään hakemukseesi CV:n sekä motivaatiokirjeen, jossa kerrot lyhyesti, miksi olisit meille juuri se oikea tulevaisuuden Stara.

Hakuaika Future Stars -ohjelmaan on voimassa 12.12.2023 – 22.2.2024, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis uskot, että voisit olla etsimämme tulevaisuuden Stara, jätäthän hakemuksesi vielä tänään!

AFRYllä muutos on työtämme. Muutos kumpuaa rohkeiden ihmisten ja ideoiden kohtaamisista, kun teemme yhteistyötä, kehitämme uusia teknologioita ja sisäistämme haastavia näkökulmia. Näin rakennamme tulevaisuutta. Etsimme aktiivisesti uusia osaajia avoimiin, osallistaviin ja monimuotoisiin tiimeihimme ympäri maailman. Tule mukaan vauhdittamaan muutosta kohti kestävää tulevaisuutta.

Kiinnostunut työpaikasta?

AFRY_Logotype22

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Vantaa

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto

AFRY

Pääkaupunkiseutu

Vantaa

Kimmo Mantila, p. 0407773690, 15.12.2023 klo 8 – 12 ja 9.2.2024 klo 8 – 12

kimmo.mantila@afry.com

fiFinnish