AFRY Future Stars-harjoittelija, vesihuolto

Haussa trainee vesihuollon osastolle.
Hakuaika päättynyt: 13.02.24
Hakuaika päättyy: 13.02.24

Työn kuvaus:

Etsitkö työtä, joka joustaa opiskelijaelämän vaatimusten mukaisesti? Hae AFRY Future Stars -urapolkuohjelmaan!

Vuoden kestävä AFRY Future Stars -urapolkuohjelma rakentuu joustavasti kesätöistä ja lukuvuoden aikana tehtävistä osa-aikatöistä sekä kehittymistäsi tukevista Training Day -koulutuspäivistä yhdessä muiden harjoittelijoiden kanssa. Koulutuspäivien aikana tulet oppimaan tärkeitä taitoja suunnittelu- ja konsultointialalla työskentelystä sekä ammatillisen potentiaalisi löytämisestä. Future Stars –harjoittelijana sinua tuetaan oman urapolkusi rakentamisessa ja ammatillisessa kehittymisessä. Harjoitteluohjelman ajaksi saat tueksesi myös oman tutorin.

Työtehtävät muotoillaan harjoittelijalle yksilöllisesti omasta tilanteesta, osaamisesta ja kiinnostuksen kohteista riippuen. Ohjelman aikana voit myös neuvotella mahdollisuudesta tehdä diplomi- tai opinnäytetyösi meille.

Ohjelma alkaa toukokuussa 2024 ja kestää vuoden. Lue lisää harjoitteluohjelmasta täältä.

Haemme nyt Vesihuolto Pohjoinen-osastolle Staraa!

Osastomme työt koostuvat vesihuoltoverkostojen, veden- ja jätevedenpuhdistuksen sekä teollisuuden vesienkäsittelyn ja -hallinnan suunnittelusta. Meitä on yhteensä 20 asiantuntijaa Oulussa ja Rovaniemellä, ja työskentelemme hyvin monenlaisissa projekteissa pääosin vesihuoltolaitoksille, kunnille ja teollisuudelle.

Starana tulet työskentelemään Oulun toimistollamme projektien avustavissa tehtävissä. Tyypillisiä työtehtäviäsi tulevat olemaan mm.

– 3D-layout – ja putkistosuunnittelu
– Vedenkäsittelylaitosten layout-suunnittelu
– Putkistojen mitoitusten määrittely
– Prosessisuunnittelu
– Vesihuoltoverkostojen suunnittelu

Osastomme koostuu hyvin erikoistuneista asiantuntijoista laaja-alaisiin konsultteihin. Perinteisen insinööriosaamisen lisäksi meiltä löytyy myös talous- ja kemianosaamista ja onpa meillä muutama tekniikan tohtorikin. Projektimme vaihtelevat muutaman tunnin selvitystöistä jopa parin vuoden hankkeisiin, ja yleensä teemme jokainen samanaikaisesti useita projekteja.

Ketä etsimme?

Olet opintojesi loppuvaiheessa oleva tekniikan tai luonnontieteiden alan opiskelija. Ideaalitilanteessa sinulla on ohjelman alkaessa vuosi opintoja jäljellä.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on:

– Tehtävään soveltuva tekniikan tai luonnontieteiden opintotausta
– Joko työn tai opintojen kautta kartutettua osaamista vesihuollosta, hulevesistä tai muusta kunnallistekniikasta
– Osaamista tai halua ottaa haltuun suunnittelu- ja mallinnusohjelmistoja
– Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen

Edellä mainittujen lisäksi sinulla on aito halu oppia ja kehittää itseäsi, ja malttia kehittyä alasi ammattilaiseksi. Olet valmis oma-aloitteisesti tarttumaan tehtävään kuin tehtävään, ja näkemään ongelmien sijaan mahdollisuuksia can do -asenteella. Uskallat perehtyä uusiin asioihin ja muodostaa mielipiteen faktoihin ja tieteellisiin oletuksiin perustuen.

Kerrothan vahvuuksistasi työhakemuksessa, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Olemme rakennetun ympäristön, teollisuuden- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijoita, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

Miksi juuri AFRY?

Vakaana ja kasvavana yhtiönä tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia. AFRYllä saat mahdollisuuden syventää osaamistasi vesihuoltoalalla ja laitossuunnittelussa sekä mahdollisuuden työskennellä alan huippuasiantuntijoiden kanssa vakaassa yhtiössä, jossa ideointiin ja innovointiin kannustetaan.

Me AFRYllä rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta ja kehitämme vastuullisia ratkaisuja, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös yhteiskuntaa. Työmme on kaikessa monipuolisuudessaan ja kiinnostavuudessaan vaativaa, mutta vastapainona sinulla on joustavan työskentelytapamme takia mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika mielekkääksi kokonaisuudeksi. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa etä- ja lähitöitä yhdistäen ja projektitarpeet huomioiden.

Teemme työtä sen eteen, että jokainen uusi työntekijä pääsee työyhteisöön mukaan ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Yhteisten arvojemme mukaisesti olemme rohkeita, omistautuneita tiimipelaajia ja toivomme tätä myös sinulta.

Haluatko lukea tulevien kollegojen urapoluista? Tutustu nettisivuihimme: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Työsuhde-edut AFRYllä

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläisiä suojaa tapaturmavakuutus. Työntekijöillä on oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. Yhteishenkemme vahvistuu myös vapaa-ajan kerhoissa riippuen toimiston sijainnista. Harrastuksissa vietetään yhteistä aikaa, ja tarjolla on monia mahdollisuuksia crossfit-tunneista golfiin ja lautapeleihin. AFRY:n VESI joukkue on osallistunut vuosittain myös erilaisiin urheilutapahtumiin, kuten salibandy ja jalkapallo turnauksiin. Kerhojen lisäksi kannustamme työntekijöitä työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä, ja työmatkaliikkujille tarjotaan toimistoilla aamupuuro.

Vastuullisuus AFRYllä

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme: https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Pesonen, p. 040 757 5914, 15.12.2023 klo 12–14 ja 15.1.2024 klo 8 – 12 tai antti.pesonen@afry.com

Pyydämme sinua liittämään hakemukseesi CV:n sekä motivaatiokirjeen, jossa kerrot lyhyesti, miksi olisit meille juuri se oikea tulevaisuuden Stara.

Hakuaika Future Stars -ohjelmaan on voimassa 12.12.2023 – 22.2.2024, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis uskot, että voisit olla etsimämme tulevaisuuden Stara, jätäthän hakemuksesi vielä tänään!

AFRYllä muutos on työtämme. Muutos kumpuaa rohkeiden ihmisten ja ideoiden kohtaamisista, kun teemme yhteistyötä, kehitämme uusia teknologioita ja sisäistämme haastavia näkökulmia. Näin rakennamme tulevaisuutta. Etsimme aktiivisesti uusia osaajia avoimiin, osallistaviin ja monimuotoisiin tiimeihimme ympäri maailman. Tule mukaan vauhdittamaan muutosta kohti kestävää tulevaisuutta.

Kiinnostunut työpaikasta?

AFRY_Logotype22

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Pohjois-Pohjanmaa

Kaupunki

Oulu

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto

AFRY

Pohjois-Pohjanmaa

Oulu

Antti Pesonen, p. 040 757 5914, 15.12.2023 klo 12–14 ja 15.1.2024 klo 8 – 12

antti.pesonen@afry.com

fiFinnish