Asiakasneuvojia kesätyöntekijöiksi

Kiinnostava kesätyö paikkatiedon parissa.
Hakuaika päättynyt: 04.02.24
Hakuaika päättyy: 04.02.24

Työn kuvaus:

Erillisverkot_henkilostoa_lehtomaki_hanninen3_2019_iso_villerinne

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa yhdistyvät paikkatieto ja monipuoliset asiakaspalvelutehtävät? Etsimme joukkoomme Järvenpäähän määräaikaisia asiakasneuvojia.

Asiakasneuvojana analysoit ja käsittelet itsenäisesti maanalaisen infran sijaintitiedusteluja sähköisissä kanavissa ja puhelimitse paikkatietosovelluksia hyödyntäen. Paikkatietotiimissä työskentelemme päivittäin paikan päällä toimipisteellämme Järvenpäässä.

Työ sijoittuu Suomen Erillisverkot -konserniin kuuluvaan Johtotieto Oy:öön. Johtotieto on valtakunnallinen toimija, jonka palvelussa ovat mukana maamme merkittävimmät verkkotoimijat. Tuot osaamisellasi lisäarvoa asiakkaillemme sekä maanrakennus- ja näyttöpalvelua tarjoaville yrityksille. Johtotietopankki.fi-sivustolla voit tutustua toimintaamme tarkemmin.

Tämä tehtävä sopii sinulle jos:

– sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja viihdyt positiivista palveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja vaativassa tehtävässä
– sinulla on hyvät valmiudet uusien järjestelmien oppimiseen
– arvostat säännöllistä työaikaa (arkisin klo 8-16) ja kasvokkaista kohtaamista kollegoiden kanssa päivittäin
– suomen kielen taitosi on hyvä, ja pystyt palvelemaan asiakkaita sujuvasti sekä puhelimitse että sähköisissä kanavissa, eduksi katsotaan ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle:

– monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä sekä perehdytyksen työtehtävään
– paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
– työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
– hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin.

Työn kesto on huhtikuun alusta lokakuun loppuun tai yhdessä sovittuna ajanjaksona. Kerrothan hakemuksessasi sinulle mahdollisesta aikataulusta. Iso plussa on, jos pystyt työskentelemään koko kauden varhaisesta keväästä syksyyn. Työskentely tapahtuu paikan päällä toimistollamme, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Järvenpäässä. Työaika on kiinteä maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Käy kurkkaamassa viime vuoden harjoittelijoiden ja kesätyöntekijöiden kokemuksia Erillisverkoilla työskentelystä: https://www.erillisverkot.fi/kun-tavanomainen-ei-riita-paras-kesatyo-missa-olen-ollut/

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Hae meille töihin omana itsenäsi!

Teemme turvallisuuskriittistä työtä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysten tarkoitus on ennaltaehkäistä kansallista turvallisuutta vaarantavaa toimintaa. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae meille asiakasneuvojaksi täyttämällä hakulomake, liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi su 4.2.2024 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme MPS:n rekrytointikonsultti Jonathan Rasmus puh. 0207469481 perjantaina 26.1. klo 12-13 ja keskiviikkona 31.1. klo 15-16.

Kiinnostunut työpaikasta?

EV_tunnus_rgb

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö, Määräaikainen

Palkkaus

-

Sijainti

Uusimaa

Kaupunki

Järvenpää

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Opisto, Muu

Suomen Erillisverkot -konserni

Uusimaa

Järvenpää

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme MPS:n rekrytointikonsultti Jonathan Rasmus puh. 0207469481 perjantaina 26.1. klo 12-13 ja keskiviikkona 31.1. klo 15-16.

-

fiFinnish