Asiakasneuvojia vakituiseen työsuhteeseen

Tarjolla asiakasneuvojan työ paikkatiedon parissa
Hakuaika päättynyt: 04.02.24
Hakuaika päättyy: 04.02.24

Työn kuvaus:

Erillisverkot_henkilostoa_lehtomaki_hanninen3_2019_iso_villerinne-5

Haluatko tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, jossa yhdistyvät paikkatieto ja monipuoliset asiakaspalvelutehtävät?
Etsimme joukkoomme Järvenpäähän vakituisia asiakasneuvojia.

Asiakasneuvojana analysoit ja käsittelet itsenäisesti maanalaisen infran sijaintitiedusteluja sähköisissä kanavissa ja puhelimitse paikkatietosovelluksia hyödyntäen. Paikkatietotiimissä työskentelemme päivittäin paikan päällä toimipisteellämme Järvenpäässä.

Työ sijoittuu Suomen Erillisverkot -konserniin kuuluvaan Johtotieto Oy:öön. Johtotieto on valtakunnallinen toimija, jonka palvelussa ovat mukana maamme merkittävimmät verkkotoimijat. Tuot osaamisellasi lisäarvoa asiakkaillemme sekä maanrakennus- ja näyttöpalvelua tarjoaville yrityksille. Johtotietopankki.fi-sivustolla voit tutustua toimintaamme tarkemmin.

Tämä tehtävä sopii sinulle jos:

– sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä positiivinen palveluasenne ja hyvät vuorovaikutustaidot
– sinulla on hyvät valmiudet uusien järjestelmien oppimiseen
– arvostat säännöllistä työaikaa (arkisin klo 8-16) ja kohtaamista kollegoiden kanssa päivittäin
– suullinen ja kirjallinen suomen kielen taitosi on hyvä ja pystyt sujuvasti palvelemaan asiakkaita sekä puhelimitse että sähköisissä kanavissa, eduksi katsotaan ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle:

– monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään
– paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
– työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
– mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
– hyvät työnteon puitteet, mukavat henkilöstöedut ja mutkattoman työilmapiirin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi sinulle mahdollisesta aikataulusta. Työskentely tapahtuu paikan päällä toimistollamme, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Järvenpäässä. Työaika on kiinteä maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Hae meille töihin omana itsenäsi!

Teemme turvallisuuskriittistä työtä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysten tarkoitus on ennaltaehkäistä kansallista turvallisuutta vaarantavaa toimintaa. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae meille asiakasneuvojaksi täyttämällä hakulomake täällä, liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi su 4.2.2024 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme MPS:n rekrytointikonsultti Jonathan Rasmus puh. 0207469481 perjantaina 26.1.klo 12-13 ja keskiviikkona 31.1. klo 15-16.

Suomen Erillisverkot -konserni tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen.

Suomen Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö. Asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

Tutustu Erillisverkkoihin ja erillisverkkolaisiin osoitteessa www.erillisverkot.fi. Sosiaalisessa mediassa löydät meidät @erillisverkot.

Kiinnostunut työpaikasta?

EV_tunnus_rgb

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Vakituinen

Palkkaus

-

Sijainti

Uusimaa

Kaupunki

Järvenpää

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Muu

Suomen Erillisverkot -konserni

Uusimaa

Järvenpää

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme MPS:n rekrytointikonsultti Jonathan Rasmus puh. 0207469481 perjantaina 26.1.klo 12-13 ja keskiviikkona 31.1. klo 15-16.

-

fiFinnish