Autonmyyjän avoin haku / kesätyö

Etsimme myyntihenkisiä ja energisiä automyyjiä!
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Hakuaika päättyy: 31.01.24

Työn kuvaus:

DSC2935

Kiinnostaisiko sinua elämäsi paras uravalinta? Tule töihin Suomen parhaaseen vaihtoautokauppaan!

Sakalla on auki jatkuva haku automyyjän tehtävään sekä voit myös jättää tätä kautta kiinnostuksesi kesätyötä kohtaan. Sakalla et tee pelkästään autokauppaa, vaan autat asiakasta tekemään heidän elämänsä parhaita valintoja.

Mitä tulisit automyyjänä tekemään?

Sakalla teet myyntityötä monikanavaisesti. Myymälässä käyvien asiakkaiden lisäksi teet kauppaa aktiivisesti mm. puhelimella ja sähköpostilla. Sinun ei tarvitse työskennellä yksin, vaan menestyksesi tukena on muun muassa muu myyntitiimi, automyynnin assistentti, myynnin johto, sekä hallinnon väki. Työaika tehtävälle on 37,5 h viikossa ja myymälämme ovat auki arkisin 10-18 sekä lauantaisin 10-16.

Mitä me etsimme?

Me etsimme Sakalle tekijää, josta huokuu aito into olla osa meitä ja halu menestyä myynnin saralla. Et hätkähdä kovia tavoitteita vaan keksit keinot päästä niihin. Sakan huippumyyjä on energinen, myyntihenkinen ja asiakkaan tarpeen ymmärtävä tekijä, jolta löytyy kiinnostusta autoja kohtaan.

Katsomme eduksi, mikäli olet tehnyt myyntityötä aiemmin, mutta coachaamme sinusta huippumyyjän, kunhan oma asenteesi on kohdallaan! Työskentelet autorahoitusten parissa, joten sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Tarkistamme luottotiedot rekrytointiprosessin aikana. Lisäksi sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti.

Miksi Sakalle?

Tarjoamme sinulle alan parhaan autovalikoiman, jota on helppo kaupata sekä hiotun myynnin konseptin, jolla onnistut kaupanteossa. Paikkakunnallasi on aina markkinan mukainen valikoima, jonka lisäksi koko Sakan 3000 auton valikoima on käytettävissäsi. Palkkaus tehtävässä on provisiopainoitteinen, joka mahdollistaa sen, että voit omalla työlläsi vaikuttaa palkkatasoon. Palkka koostuu pohjapalkasta ja sen päälle tulevista myyntiprovisioista, sekä saat lisäksi pariksi ensimmäiseksi kuukaudeksi takuupalkan, jotta voit keskittyä perehtymiseen ja saat omalle myynnillesi vahvan startin. Tarjoamme lisäksi työterveyshuollon Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä koeajan jälkeen liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään.

Sakalla tekeminen on matalahierarkkista, nopeatempoista ja energistä, arkeemme sisältyy naurua, skabailua sekä aidosti hyvää meininkiä! Panostamme kouluttautumiseen ja tälläkin hetkellä osa myyjistämme käy Sakalle yksilöityä automyyjän ammattitutkintoa Tredun kautta. Lisäksi järjestämme etäkoulutuksia, sekä myyjät kerääntyvät kahdesti vuodessa yhteen livenä myyjien koulutuspäiville. Vahvasti kasvavassa yrityksessämme aukeaa mahdollisuuksia edetä uralla erilaisiin rooleihin ja haluamme panostaa jokaiseen meille valittuun työntekijään. Tänäkin vuonna meillä on ollut useita sisäisiä rekrytointeja uusin ja vastuullisiin tehtäviin.

Saka on Great Place to Work® -sertifioitu työnantaja mikä takaa sinulle viihtyisän ja vastuullisen työympäristön. Kehitämme yrityskulttuuriamme jatkuvasti ja kunnianhimoisesti, mikä näkyy tuloksessamme sekä henkilöstömme tyytyväisyydessä.

Saka Finland Oy on Suomen voimakkaimmin kasvava vaihtoautokaupan ketju. Toimintamme keskittyy käytettyjen henkilö- ja pakettiautojen vähittäismyyntiin kaikkialla Suomessa. Meillä on 25 toimipistettä ympäri Suomen ja laajennamme toimintaa jatkuvasti kovalla vauhdilla.

Kiinnostunut työpaikasta?

Saka-Logo-Vaaka-valkoinen-tausta

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Vakituinen

Palkkaus

-

Sijainti

Muut

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Muu

Saka Finland Oy

Muut

-

-

fiFinnish