AVOIN HAKEMUS, HR

Avoin hakemus HR ja rekrytointi
Hakuaika päättyy: 21.01.25

Työn kuvaus:

Duunitori-1

Meillä on tarjolla uusia mielenkiintoisia tehtäviä HR:n ja rekrytoinnin parissa asiakasyrityksissämme ympäri PK-seudun. Kiinnittämällä itsesi mukaan tähän avoimeen HR- ja rekrytointipooliin saat kuulla ensimmäisten joukossa meillä avautuvista tehtävistä ja voit valikoida joukosta juuri sinua kiinnostavat tehtävät.

Työtehtävät
Tehtävänimikkeesi voi olla esim. HR Specialist, Rekrytointikonsultti, Rekrytoija, Talent Acquisition Specialist, Recruitment Specialist, HR-koordinaattori, HR-assistentti, HR-päällikkö tai HRD-asiantuntija. Työsuhteet voivat olla joko vakituisia tai määräaikaisia.

Erityisesti kokeneille rekrytoijille on kysyntää varsinkin määräaikaisissa projekteissa asiakasyrityksissämme ympäri PK-seudun!

Edellytykset
Toivomme, että sinulla on jonkin verran työkokemusta erilaisista HR-tehtävistä, olet kenties toiminut joissain edellä mainituista tehtävistä ja olet avoin ja innoissasi uusille haasteille ja mahdollisuuksille.

Sinulla on mielellään HR-puolelle suuntautunut hallinnollinen / kaupallinen koulutustausta ja sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen, ruotsin kielen hallinta on etu. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla. Luonteeltasi olet sosiaalinen tiimityöskentelijä ja tunnet aitoa paloa HR-alaa kohtaan.

Edut
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kertoa meille osaamisestasi ja taustastasi. Näin voimme yhdessä löytää sinulle uusia haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä.

Kerro meille itsestäsi kiinnittämällä itsesi mukaan hakuun rekisteröimällä tietosi ja CV:si järjestelmäämme.

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Poolia
Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Kiinnostunut työpaikasta?

image003

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Vakituinen

Palkkaus

-

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Työ suoritetaan

etatyo, hybridi, paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot, Opisto

Poolia Suomi Oy

Pääkaupunkiseutu

0207290830

-

Sinun tulee olla kirjautuneena työnhakijana määritetyillä tunnuksilla, jotta voit hakea tätä työtehtävää.

fiFinnish